Härkä Horoskooppi 2018

Tähtien mukaan, vuosi 2018 tulee olemaan erittäin myönteinen Härän merkin alla syntyneille ihmisille. Varsinkin uran suhteen. Tämän Venuksen hallitseman merkin alla syntyneet, ovat yleensä vastuuntuntoisia ja luotettavia. Nämä ominaisuudet ovat erittäin arvostettuja, joten älä pelkää osoittaa mihin pystyt. Muista, onni suosii rohkeaa. Aseta vain tietty tavoite, jatka sinnikkäästi pyrkimyksiäsi ja mitkään ongelmat eivät tunnu liian suurilta sinulle.

Heti 2018 alussa, tunnet suurta fyysistä ja henkistä energiaa johtuen Merkuriuksen vaikutuksesta Skorpioniin. Siksi voit odottaa polkusi menestykseen olevan lähes mutkaton. Jos ilmestyy pieniä esteitä, sinun onnistuu voittaa ne helposti. Sinulta ei puutu motivaatiota lainkaan. Vapaa-ajallasi, löydät itsesi nauttimasta enimmäkseen ystäviesi seurasta. Älä unohda fyysistä kuntoa. Härällä on runsaasti energiaa, joten jos et ole tyytyväinen kehoosi, tämä on juuri oikea aika tehdä asialle jotain.

Horoskoopin mukaan, kevätkuukaudet lupaavat aistiesi olevan hyvin voimakkaat. Tänä aikana, kun kaikki on kukassa, myös tunteesi ovat erittäin vahvat. Siksi työ ja ura työnnetään taustalle. Nyt haluat keskittyä rakkauteen, taiteeseen ja periaatteessa kaikkeen, mitä pidät kauniina. Mitä tulee suhteissin, Härkä voi odottaa romantiikkaa ja intohimoa. Henkilöillä, jotka ovat olleet sinkkuja, on suurin mahdollisuus muodostaa uusi suhde tällä ajanjaksolla. Ne, jotka ovat löytäneet rakkauden, nauttivat harmoniasta enemmän kuin koskaan.

Kesän 2018 tunnelma on erittäin hyvä. Ehkä sitkeän lemmekkyyden vuoksi, mutta sillä saattaa olla jotain tekemistä työsaavutustenkin kanssa, mitä nämä kuukaudet tuovat sinulle. Kukoistat erityisesti liiketoiminnan ja rahoituksen alalla.. Toteat myös hyvät organisointikyvyt. Tänä aikana ei tule käänteitä suhteissa. Nautit harmoniasta koko perheessä. Huolehdi terveydestäsi myös, vaikka ulkona on lämmin.

Horoskoopin mukaan, päivien lyhentyminen tuo Härälle joitakin etuja ihmisten kanssa työskentelyyn. Venuksen vaikutuksesta Vaakaan, vaikutat erittäin ystävälliseltä ja viehättävältä ihmisille ympärilläsi. Älä pelkää hyödyntää sitä sekä henkilökohtaisessa elämässäsi, että työssä. Esimerkiksi, nyt on juuri oikea aika puhua pomollesi palkasta. Kuitenkaan, et saa tulla ylimieliseksi, koska se voi tuhota kaiken. Tämä talvi tuo myös vakavia päätöksentekoja, mikä saattaa hämmentää sinua. Ehkä joku huomaa heikkoutesi.