Härkä Horoskooppi 2019

Venus hallitsee Härkää. Härkä on materiaalisesti suuntautunut, pitkäjänteinen ja kunnianhimoinen. Hän on utelias ja seikkailunhaluinen ja myös syvällinen. Tähtien mukaan Härän horoskooppi 2019 suuntautuu eniten yksityiselämän puolelle. Hänen toiveet vihdoinkin toteutuvat. Härkä ei kuitenkaan laiminlyö uraa.

Merkuriuksen asema Ravussa tuo Härälle halun oppia. Nautit myös uusien asioiden kokeilemisesta. Toivot myös että voisit jakaa kokemuksesi. Tammikuussa haluat kumppanin rinnallesi, jonka kanssa voit jutella kaikesta.

Kevät tulee olemaan uraan suuntautunut. Olet kilpailunhaluinen kaikessa. Paremmuuden tunne täyttää sinut tänä jaksona. Horoskooppi kuitenkin varoittaa ettet ylitä siedettävyyden rajaa. Muut voivat muuten ihmetellä, vitsailetko vai oletko täynnä ylpeyttä?

Kesän tullessa jokainen Härkä tuntee Merkuriuksen aseman Leijonassa. Olet täynnä fyysistä energiaa, mitä urheilijat mielellään käyttävät hyväksi - eivätkä ainoastaan ammattilaiset. Nyt on paras aika kohottaa kuntoa. Positiivinen aura ympäröi sinua ja vetää mahdollisia kumppaneita puoleensa. Jos sinun täytyy valita, horoskooppi kehottaa sinua kuuntelemaan sydäntäsi järjen sijaan.

Syksyllä tilanne rauhoittuu. Rakkaus- ja kaverisuhteet ovat harmoonisia ilman piilomotiiveja, taikka herkkää rakkautta. Työn suhteen sinulla on mahdollisuus isoon muutoksiin jos haluat. Sinun kuitenkin täytyy uhrata vapaa-aikasi, mutta lopputulos on sen arvoinen. Pidä mielessä sinun ei pitäisi ylirasittaa itseäsi, sillä siitä seuraa terveysongelmia, joilta Härkä ei varmaan voisi välttyä.

Vuoden loppupuolella lähestyt maaliviivaa. Olet tehnyt kovasti töitä koko vuoden ajan, nyt on aika korjata työn hedelmät. Horoskooppien mukaan Härkää odottaa älyllinen jakso, jolloin hän keskittyy miettimiseen, tapahtumien arvioimiseen ja itsensä kehittämiseen. Perheen kesken saattaa olla pientä kiistelyä, muttei mitään vakavaa. Ongelmasta avoimesti puhuminen auttaa.