Henkilökohtainen horoskooppi

Syntymäsi aikana ja päivänä taivaankappaleet olivat ainutlaatuisessa asemassa, mikä luonnehtii persoonallisuuttasi. Alla näet planeettojen, Kuun ja askendentin merkitykset ja niiden sijainnit.

a4H11°49'b5c6d7e8f9B29°56'g10hE20°15'11A21'C27'i12K33'jD19°29'1J24°42'G51'k2F25°10'lI20°24'3

7°21' i (h)

Aurinkomerkkisi on Jousimies

A Aurinko: Luonnehtii temperamenttia, identiteettiä ja miten muut kokevat sinut, se on energian lähteesi

2 Sgr RA:17H49m Dec:-27°50' Alnasl RA:18H7m Dec:-30°25' Kaus Australis RA:18H25m Dec:-34°22' eta Sgr RA:18H19m Dec:-36°45' Kaus Media RA:18H22m Dec:-29°49' Kaus Borealis RA:18H29m Dec:-25°25' Polis RA:18H15m Dec:-21°3' fi Sgr RA:18H47m Dec:-26°58' Ascella RA:19H4m Dec:-29°51' Nunki RA:18H56m Dec:-26°17' tau Sgr RA:19H8m Dec:-27°39' ksi Sgr RA:18H59m Dec:-21°5' Manubrij RA:19H6m Dec:-21°43' d Sgr RA:19H19m Dec:-18°55' ro Sgr RA:19H23m Dec:-17°49' h Sgr RA:19H37m Dec:-24°41' Terebellum II RA:19H58m Dec:-27°8' Terebellum IV RA:20H4m Dec:-27°40' theta Sgr RA:20H1m Dec:-35°14' iota Sgr RA:19H56m Dec:-41°49' Rukbat RA:19H25m Dec:-40°35' beta Sgr RA:19H24m Dec:-44°46'

Tämän merkin alla syntyneet ihmiset liitetään planeetta Jupiteriin, siksi he ovat rauhallisia luonteeltaan ja heidät on ladattu täyteen uskonnollisia, tieteellisiä tai teoreettisia pohdintoja. He rakastavat itsenäisyyttä, mutta se ei voi ylittää sitoumusten tai lakien asettamaa rajaa. He ovat optimistisia ja he toimivat itsevarmasti ja välinpitämättömästi. He tekevät kaiken tuleva menestys mielessään, joka johtaa usein tähän asetettuun tavoitteeseen. He uskovat viranomaisia, he eivät arvostele liikaa ja he rakastavat vapautta ja oikeudenmukaisuutta.

He nauttivat herkullisesta ruoasta, juomasta, luonnosta ja he ovat hyviä urheilijoita. He pystyvät päättämään nopeasti ja antamaan tarkat ohjeet muille ihmisille. He eivät pelkää vaaraa, he ovat itsevarmoja, kunnianhimoisia ja heillä on hyvä fyysinen suorituskyky. He yleensä päättävät tunteiden pohjalta, joka joskus aiheuttaa heille pettymyksen. He saavuttavat tavoitteensa heidän ystäviensä avustuksella.

Yksi heidän paheistaan on ärtyisyys. Vaistojensa ansiosta he voivat arvioida täydellisesti, mikä teko satuttaa heidän ystäviään eniten. Toinen pahe on äkkipikaisuus, joka johtaa moniin tarpeettomiin ongelmiin.

Jousimiehet ovat usein asianajajia tai pappeja, tämä liittyy heidän käsitykseensä oikeudesta. He nauttivat työstään ja lähestyvät kaikkia ongelmia positiivisesti. He pystyvät työskentelemään väsymättä ja heillä on myös yrittäjyyden henkeä ja rohkeutta. He ovat hyviä kaikenlaisissa ammateissa, jotka liittyvät liikkuvuuteen.

Ihmissuhteissa he eivät ole onnekkaita. He avioituvat hyvin spontaanisti ja valitettavasti myöhemmin he tulevat katumaan sitä. Joten he menevät naimisiin useita kertoja elämässään. Jousimiehen uskollisuus riippuu heidän kumppanistaan. Jos he todella rakastavat häntä ja huolehtivat hänestä, he antavat itsensä kumppanillensa täysin.

29°56' f (f)

Kuu Neitsyessä

B Kuu: Luonnehtii sydäntä, sielua, sisintä itseä. Meistä tulee ujoja ja herkkiä Kuun vaikutuksesta.

Kuun sijoittuminen Neitsyeen ei ole onnellisin. Tällaisella henkilöllä on vaikeuksia tuntea tyytyväisyyttä, varsinkin kun on kyseessä tunteet tai spontaanit ilmaisut. Lyöt itseäsi laimin. Toisaalta, voi olla hyvin tarkkaavainen muiden tarpeita kohtaan ja voit tyydyttää niitä yksityiskohtaisesti.

Intuitiosi on erittäin vahva näinä päivinä ja sinulle on ominaista vaatimattomuus ja ystävällisyys. Sinä vaistomaisesti jättäydyt muiden armoille, joten on loogista, että et tunne oloasi hyväksi johtavissa asemissa. Etuna on, että voit elää ja päättää itsenäisesti, kiitos emotionaalisen etäisyyden, jonka Kuu aiheuttaa sinulle. Seuraava positiivinen näkökohta on varmasti täsmällisyys ja tarkkuus: jokainen tehtävä, vaikka pienikin, ansaitsee täyden huomiosi. Tämä huolellisuus soveltuu hyvin vähäisiin asennustöihin.

7°33' j (i)

Askendentti Kauriissa

K Askendentti: luonnehtii alkuenergiaamme, näkemystä maailmasta ja mielipiteitämme

tuloksesta tyyppi kellonaika ja päivämäärä

7°27' i (h)

Merkurius Jousimiehessä

C Merkurius: Luonnehtii älymme ja kykyä ilmaista itseämme; vaikuttaa ihmissuhteisiin ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Avoimen ja positiivisen Merkuriuksen asema Jousimiehessä voi osoittaa henkilöön, joka rakastaa matkustamista, tutustumista uuteen kulttuuriin, arvokkaan kokemuksen saamista, sekä vieraiden kielten tietoutta ja opiskelua. Tällaiset ihmiset ovat taitavia kertomaan tarinoita; he tietävät, miten houkutella sekä äänellään että tarinan sisällöllä. He ovat myös hyviä paljastamaan asiayhteyden ja ymmärtämään asian helposti.

19°29' j (i)

Venus Kauriissa

D Venus: Se liittyy tunteisiimme, symboloi rakkautta ja suhteita

Yksilöt, joilla on Venus Kauriissa ovat yleensä arvokkaita, tasapainoisia ja ammattimaisia. Naiset saattavat pitää liian paljon huolta itsestään. Otat suhteet ja rakkauden hyvin vakavasti. Olet valmis näkemään paljon vaivaa tehdäksesi suhteestasi toimivan. Siksi, olet myös ihanteellinen liikekumppani.

20°15' h (g)

Mars Skorpionissa

E Mars: luonnehtii vahvuuttamme (fyysistä ja psyykkistä), myös sukupuolielämää, terveyttä ja liikuntaa

Marsin asema on erittäin vahva omassa merkissään, siis, Skorpionissa. Nämä henkilöt ovat luonnostaan hienostuneita. He pystyvät ratkaisemaan monimutkaisia ​​tehtäviä ja jakamaan energiansa. Et yleensä tee mitään ajattelemattomasti ja näytät suurta sinnikkyyttä. Kun asetat tekojesi suunnan, pystyt menemään sinne väsymättä. Sinä tuskin annat anteeksi mitään vääryyttä, koska sinulla on loistava muisti.

25°10' k (j)

Jupiter Vesimiehessä

F Jupiter: Se on kehityksen ja keksimisen symboli, mutta kielteisessä mielessä riskinoton ja uhkapelaamisen

Heitä, joilla on Jupiter Vesimiehessä, kiehtoo pitävästi tulevaisuus ja heillä on progressiivinen ajattelutapa. Esimerkiksi he uskovat, että tavallisilla ihmisillä on valta tehdä suuria ja hyviä asioita. Ainoa haitta voi olla kyvyttömyys sietää muita kuin omia mielipiteitä, jos ne ovat erilaisia. Tämä kanta saattaa olla erittäin kätevä teknisten aiheiden opiskeluun. Kiitos heidän realistisen asenteensa ja tiedonhalun.

8°51' k (j)

Saturnus Vesimiehessä

G Saturnus: Se yleensä kuuluu yhteen esteiden ja rajoitusten kanssa; sinusta tulee vakava ja syrjäänvetäytyvä.

Saturnuksen asema Vesimiehessä näyttäytyy eniten asenteessa muita ihmisiä kohtaan. Olet vastuuntuntoinen, huolimatta epäluottamuksestasi sosiaalisiin kyselyihin. Seuraat etikettiä ja käyttäydyt kohteliaasti. Se voi olla yksi niistä tekijöistä, miksi nämä ihmiset ovat niin loistavia työssä, missä heidän asenteensa on olennainen. Heille on helppoa tulla hyvin toimeen auktoriteettien ja työnantajien kanssa.

11°49' b (a)

Uranus Härässä

H Uranus: tekniikan kehityksen ja uusien ideoiden symboli

Tämä asema, Uranus Härässä, voi olla hyvin itsepäinen ja omistautunut, mutta myös käytännöllisesti katsoen erittäin innovatiivinen ja edistyksellinen yhdistelmä. Taloudellinen turvallisuus on erittäin tärkeää sinulle. Lisäksi, halu materiaaliseen perustaan maan tai kodin omistamisen muodossa, esiintyy yhdessä malttamattomuuden kanssa, kunnes se on saavutettu.

20°24' l (k)

Neptunus Kaloissa

I Neptunus: oman egon jättämissymboli, identiteettiongelmat

Tässä asennossa, joka on Neptunus Kaloissa, planeetta sijaitsee tiukasti omassa merkissään, mikä tuo paljon henkisyyttä. Täten, olet uskonnollinen ja samanaikaisesti sympaattinen ja hyväntahtoinen. Kuitenkin, ongelmia oman identiteettisi suhteen voi näkyä läpi tämän aseman. Se on ihanteellinen asema musiikille, tanssille, maalaukselle tai vastaaville kyvyille.

24°42' j (i)

Pluto Kauriissa

J Pluto: liittyy ratkaiseviin aiheisiin, kuolemaan, selviytymiseen, estoon, oikeudenmukaisuuteen, yleensä pitkäaikaisia