Henkilökohtainen horoskooppi

Syntymäsi aikana ja päivänä taivaankappaleet olivat ainutlaatuisessa asemassa, mikä luonnehtii persoonallisuuttasi. Alla näet planeettojen, Kuun ja askendentin merkitykset ja niiden sijainnit.

1a2H10°57'b33c4d5e6f7g8h9E13°24'iB21°45'A10°57'10jD23°05'J25°39'C28°47'11G11°57'kF38'12lI20°41'K25°56'

10°57' j (i)

Aurinkomerkkisi on Kauris

A Aurinko: Luonnehtii temperamenttia, identiteettiä ja miten muut kokevat sinut, se on energian lähteesi

alfa Cap RA:20H19m Dec:-12°30' Dabih RA:20H22m Dec:-14°44' psi Cap RA:20H47m Dec:-25°13' theta Cap RA:21H7m Dec:-17°10' iota Cap RA:21H23m Dec:-16°46' zeta Cap RA:21H28m Dec:-22°20' Nashira RA:21H41m Dec:-16°35' Deneb Algedi RA:21H48m Dec:-16°3' omega Cap RA:20H53m Dec:-26°51'

Tämän horoskooppimerkin nimi osuvasti määrittelee tähän merkkiin syntyneen ihmisen luonteen. Koska Kauris on kiipeilijä, joka kiipeää lumisen vuoren huipulle, tähän merkkiin syntyneet ihmiset ovat enimmäkseen yksinäisiä, heidän näkökulman elämään on realistinen ja materialistinen ja he yrittävät kääntää kaiken omaksi edukseen.

Kauriit ovat käytännöllisiä, varautuneita, huolellisia, pysyviä ja vakavia. He tietävät hyvin, että ei ole menestystä ilman kovaa työtä ja vaivaa. Heillä on vastuuntunto, tahto ja halu työskennellä. He näyttävät usein vakavilta, mietteliäiltä, mutta samalla he ovat kunnianhimoisia, kärsivällisiä ja lähinnä lahjomattomia. Heidän elämänsä on yleensä hyvin yksinkertainen, hiljainen ja sulkeutunut. He päättävät asioita hitaasti, mutta varmasti, he yrittävät saada kaikki tiedot ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Yksi heidän paheistaan on ärhäkkyys, josta voi tulla pakkomielle. Ja ääritapauksissa, vaikka Kauriilla on paljon rahaa, he mieluummin näkevät nälkää kuin kuluttavat rahaa. He yrittävät tehdä asioita tarkasti, mikä johtaa toiseen paheeseen - pikkutarkkuuteen. He eivät tiedä anteliaisuudesta mitään, koska ne miettivät kaiken omasta näkökulmastaan. He ovat alttiita sairauksille, siksi ne ovat usein kipeitä.

Mitä työuraan tulee, he luulevat, että valta ja menestys riippuvat ainoastaan huolellisuudesta ja tästä syystä he ovat aina ansainneet rahansa. Heidän tavoitteensa liittyvät usein taloudelliseen tuottoon tai vaikutusvaltaan.

He voivat rakastua korviaan myöten, mutta valitettavasti suurimman osan ajasta nämä tunteet eivät ole molemminpuolisia. Huolimatta heidän uskollisuudestaan avioliitossa, he eivät ole aina onnellisia, koska he avioituvat mukavuussyistä. Pettymys avioliitossa ja monet vihamieliset erimielisyydet ovat syistä myöhemmälle katkeruudelle.

21°45' i (⛎)

Kuu Jousimiehessä

B Kuu: Luonnehtii sydäntä, sielua, sisintä itseä. Meistä tulee ujoja ja herkkiä Kuun vaikutuksesta.

Kuun sijoittuminen Jousimiehessä tarjoaa lämminhenkisen ja optimistisen mielialan. Nämä ihmiset ovat yleensä avarakatseisia ja varustettu hyvällä huumorintajulla, mutta huomaavaisuus ei ole heidän vahvuuksiaan. Siten he voivat helposti saada vihollisia, vaikka eivät tarkoita tehdä niin.

Tarvitset usein tilaa miettiäksesi elämään liittyviä vastauksia. Sinun viehättää elämän hengellinen merkitys, mielikuvituksesi on upean elävä ja uskosikin on vahva. Sinä pystyt opiskelemaan tuntikausia, kuin myös hengailemaan ja pohdiskelemaan. Voit jopa motivoida muita tuntemaan sellaista uteliaisuutta.

Stressaavissa tilanteissa, sinulla on vaikeuksia pitää tunteet kurissa, varsinkin kun tavoitteiden tiellä on esteitä.

25°56' l (l)

Askendentti Kaloissa

K Askendentti: luonnehtii alkuenergiaamme, näkemystä maailmasta ja mielipiteitämme

tuloksesta tyyppi kellonaika ja päivämäärä

28°47' j (i)

Merkurius Kauriissa

C Merkurius: Luonnehtii älymme ja kykyä ilmaista itseämme; vaikuttaa ihmissuhteisiin ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Ihmiset, joilla on Merkurius Kauriissa, on kyky korkeaan itsehillintään, ajatusten ensisijaisesti. He osaavat keskittyä tärkeisiin ja tarvittaviin asioihin. Lisäksi, heillä on tiukkapipoisen työskentelyn lahja informaation suhteen. Siten, he ovat ihanteellisia hallinnollisen tai muun henkistä kuria vaativan työn tekijöitä.

23°05' j (i)

Venus Kauriissa

D Venus: Se liittyy tunteisiimme, symboloi rakkautta ja suhteita

Yksilöt, joilla on Venus Kauriissa ovat yleensä arvokkaita, tasapainoisia ja ammattimaisia. Naiset saattavat pitää liian paljon huolta itsestään. Otat suhteet ja rakkauden hyvin vakavasti. Olet valmis näkemään paljon vaivaa tehdäksesi suhteestasi toimivan. Siksi, olet myös ihanteellinen liikekumppani.

13°24' i (⛎)

Mars Jousimiehessä

E Mars: luonnehtii vahvuuttamme (fyysistä ja psyykkistä), myös sukupuolielämää, terveyttä ja liikuntaa

Marsin asema Jousimiehessä tarjoaa runsaasti fyysistä energiaa. Olet hyvin kehittynyt sekä älyllisesti ja emotionaalisesti. Mielipiteesi ovat yleensä vahvoja ja kiistanalaisia. Sen lisäksi, sinulta puuttuu kohteliaisuutta ja, esimerkiksi, et ymmärrä muiden mielipiteitä riittävästi. Ne tilanteet saattavat päättyä kiistoihin ja väittelyihin.

0°38' l (k)

Jupiter Kaloissa

F Jupiter: Se on kehityksen ja keksimisen symboli, mutta kielteisessä mielessä riskinoton ja uhkapelaamisen

Jupiter on hyvin intensiivinen Kaloissa, se edistää mielikuvitusta ja myös taiteen potentiaalia, ei väliä mikä taidemuoto on kyseessä, musiikki, näytteleminen jne. Se kuvaa halua matkustaa: purjehtimista merellä, rentoutumista tai olemista autiolla saarella. Voit hienosti yksin tai syrjäisessä paikassa. Talouden suhteen tämä asema voi olla hyvin antelias. Mahdollisuus hyväntekeväisyysaktiviteetteihin voi esiintyä.

11°57' k (j)

Saturnus Vesimiehessä

G Saturnus: Se yleensä kuuluu yhteen esteiden ja rajoitusten kanssa; sinusta tulee vakava ja syrjäänvetäytyvä.

Saturnuksen asema Vesimiehessä näyttäytyy eniten asenteessa muita ihmisiä kohtaan. Olet vastuuntuntoinen, huolimatta epäluottamuksestasi sosiaalisiin kyselyihin. Seuraat etikettiä ja käyttäydyt kohteliaasti. Se voi olla yksi niistä tekijöistä, miksi nämä ihmiset ovat niin loistavia työssä, missä heidän asenteensa on olennainen. Heille on helppoa tulla hyvin toimeen auktoriteettien ja työnantajien kanssa.

10°57' b (a)

Uranus Härässä

H Uranus: tekniikan kehityksen ja uusien ideoiden symboli

Tämä asema, Uranus Härässä, voi olla hyvin itsepäinen ja omistautunut, mutta myös käytännöllisesti katsoen erittäin innovatiivinen ja edistyksellinen yhdistelmä. Taloudellinen turvallisuus on erittäin tärkeää sinulle. Lisäksi, halu materiaaliseen perustaan maan tai kodin omistamisen muodossa, esiintyy yhdessä malttamattomuuden kanssa, kunnes se on saavutettu.

20°41' l (l)

Neptunus Kaloissa

I Neptunus: oman egon jättämissymboli, identiteettiongelmat

Tässä asennossa, joka on Neptunus Kaloissa, planeetta sijaitsee tiukasti omassa merkissään, mikä tuo paljon henkisyyttä. Täten, olet uskonnollinen ja samanaikaisesti sympaattinen ja hyväntahtoinen. Kuitenkin, ongelmia oman identiteettisi suhteen voi näkyä läpi tämän aseman. Se on ihanteellinen asema musiikille, tanssille, maalaukselle tai vastaaville kyvyille.

25°39' j (i)

Pluto Kauriissa

J Pluto: liittyy ratkaiseviin aiheisiin, kuolemaan, selviytymiseen, estoon, oikeudenmukaisuuteen, yleensä pitkäaikaisia