Henkilökohtainen horoskooppi

Syntymäsi aikana ja päivänä taivaankappaleet olivat ainutlaatuisessa asemassa, mikä luonnehtii persoonallisuuttasi. Alla näet planeettojen, Kuun ja askendentin merkitykset ja niiden sijainnit.

4a5bH17°14'6cE25°35'7d8e9f10gC22'A58'D11°24'11h12iK27°51'1jJ25°56'B10°47'2kG18°40'3lI22°56'F29°39'

8°58' h (f)

Aurinkomerkkisi on Skorpioni

A Aurinko: Luonnehtii temperamenttia, identiteettiä ja miten muut kokevat sinut, se on energian lähteesi

Acrab RA:16H6m Dec:-19°51' Dschubba RA:16H1m Dec:-22°40' pi Sco RA:16H0m Dec:-26°10' Antares RA:16H30m Dec:-26°28' Alniyat RA:16H37m Dec:-28°15' epsilon Sco RA:16H51m Dec:-34°19' mi Sco RA:16H53m Dec:-38°4' Grafias RA:16H56m Dec:-42°23' eta Sco RA:17H13m Dec:-43°16' Girtab RA:17H38m Dec:-43°0' iota Sco RA:17H49m Dec:-40°8' kappa Sco RA:17H44m Dec:-39°2' Shaula RA:17H35m Dec:-37°7'

Tämän horoskooppimerkin pääasiallinen ominaisuus on ottaa kaikki intensiivisesti. Kiitos tämän maanläheisen merkin yhteydestä planeetta Marsiin, tämän merkin alla syntyneet ihmiset omaavat vaihtelevia piirteitä. Joten yksi henkilö voi olla todella kiltti ja ystävällinen ja toinen henkilö voi olla tappaja. Kyllä, piirteet voivat vaihdella näin rajusti. Siksi heitä on käsiteltävä erittäin huolellisesti lapsuudesta saakka, vaikka näyttää siltä, että heidän koulutuksensa on erittäin helppoa.

Heillä on erittäin vahva tahto, joka voi kehittyä positiiviseen, mutta myös negatiiviseen suuntaan. Suurimman osan ajasta, nämä ihmiset tietävät aina, mitä he haluavat ja he ovat erittäin varmoja heidän käyttäytymisestään. He pystyvät päättämään nopeasti ja itsevarmasti, ja lisäksi he ovat erittäin peräänantamattomia. He näyttävät olevan rauhallisia, mutta sisällään he piilottelevat ilman rajoja olevaa intohimoa. He ovat hyvin rohkeita, peräänantamattomia ja he yrittävät toimia diplomaattisesti.

Yksi heidän heikkouksistaan on kostonhimo, kykenemättömyys unohtaa. He voivat odottaa täydellistä tilaisuutta julmalle teolle. He voivat olla ajoittain hyvin tunteettomia. Heillä on taipumus olla laiskoja, ylpeitä ja kateellisia. Heidän rakkautensa perustuu erotiikkaan.

Skorpionit ovat hyvin empaattisia ja ymmärtäväisiä. Uralla he ovat yleensä tiedemiehiä, lääkäreitä, kirjoittajia tai artisteja.

10°47' k (j)

Kuu Vesimiehessä

B Kuu: Luonnehtii sydäntä, sielua, sisintä itseä. Meistä tulee ujoja ja herkkiä Kuun vaikutuksesta.

Ihmiset, joilla on Kuu Vesimiehessä, voivat olla hyvin sosiaalisia ja ystävällisiä, huolimatta heidän emotionaalisesta irrallisuudestaan ja tarpeestaan pitää etäisyyttä. Toisaalta, ne yksilöt voivat olla hyvin ymmärtäväisiä ja he todella välittävät muiden ihmisten vaikeuksista. Toisaalta, mukana ei ole mitään henkilökohtaista etua. Et anna tunteiden näkyä ja pysyt järkevänä.

Se, että pystyt löytämään innovatiivisia ratkaisuja ongelmiin helposti on varmasti tämän aseman positiivinen vaikutus.

Olet tyytyväinen luonnostaan, varsinkin tuntemattomissa paikoissa. Kuitenkin, tämä halu voidaan täyttää esimerkiksi erittäin vilkkaalla mielikuvituksellasi. Haluat myös saada jonkin verran tilaa henkilökohtaiseen kehitykseen, varsinkin ajatusten suhteen.

27°51' i (⛎)

Askendentti Jousimiehessä

K Askendentti: luonnehtii alkuenergiaamme, näkemystä maailmasta ja mielipiteitämme

tuloksesta tyyppi kellonaika ja päivämäärä

4°22' h (f)

Merkurius Skorpionissa

C Merkurius: Luonnehtii älymme ja kykyä ilmaista itseämme; vaikuttaa ihmissuhteisiin ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Merkuriuksen asema Skorpionissa voi olla fiksu ja onnistunut. Tällaisilla henkilöillä on usein kykyjä vitsailuun tai salaliittoteorioihin. Joka tapauksessa, nämä ihmiset yleensä hahmottavat maailmaa varsin negatiivisesti, kyynisesti ja liioitellun rehellisesti. Heidän on helpompi puhua jostain heitä kiinnostavasta.

11°24' h (g)

Venus Skorpionissa

D Venus: Se liittyy tunteisiimme, symboloi rakkautta ja suhteita

Venuksen sijoittuminen Skorpioniin ei yleensä ole ihanteellinen yhdistelmä, siinä on erilaisten ristiriitaisten ​​ominaisuuksien konflikti. Siksi ei ole ihme, että olet usein hämmentynyt ja sinulla on ongelmia rakentaa suhteita ja lähteä niistä. Toisaalta kaipaat rakkautta, toisaalta, pidät yksin olemisesta. Liian paljon tunteita voi tehdä sinusta hyvin romanttisen, mutta myös omistushaluisen.

25°35' c (b)

Mars Kaksosissa

E Mars: luonnehtii vahvuuttamme (fyysistä ja psyykkistä), myös sukupuolielämää, terveyttä ja liikuntaa

Tyypillinen piirre Mars Kaksosissa-ihmisissä on korkea henkinen energia ja nokkeluus. Sinua voidaan myös luonnehtia käyttäytymiseltäsi luottavaiseksi ja sinulla on kyky mainostaa itseäsi missä tahansa tilanteessa. Haluat keskustella ja väitellä, koska näet taisteluna, joka sinun täytyy voittaa.

29°39' l (l)

Jupiter Kaloissa

F Jupiter: Se on kehityksen ja keksimisen symboli, mutta kielteisessä mielessä riskinoton ja uhkapelaamisen

Jupiter on hyvin intensiivinen Kaloissa, se edistää mielikuvitusta ja myös taiteen potentiaalia, ei väliä mikä taidemuoto on kyseessä, musiikki, näytteleminen jne. Se kuvaa halua matkustaa: purjehtimista merellä, rentoutumista tai olemista autiolla saarella. Voit hienosti yksin tai syrjäisessä paikassa. Talouden suhteen tämä asema voi olla hyvin antelias. Mahdollisuus hyväntekeväisyysaktiviteetteihin voi esiintyä.

18°40' k (j)

Saturnus Vesimiehessä

G Saturnus: Se yleensä kuuluu yhteen esteiden ja rajoitusten kanssa; sinusta tulee vakava ja syrjäänvetäytyvä.

Saturnuksen asema Vesimiehessä näyttäytyy eniten asenteessa muita ihmisiä kohtaan. Olet vastuuntuntoinen, huolimatta epäluottamuksestasi sosiaalisiin kyselyihin. Seuraat etikettiä ja käyttäydyt kohteliaasti. Se voi olla yksi niistä tekijöistä, miksi nämä ihmiset ovat niin loistavia työssä, missä heidän asenteensa on olennainen. Heille on helppoa tulla hyvin toimeen auktoriteettien ja työnantajien kanssa.

17°14' b (a)

Uranus Härässä

H Uranus: tekniikan kehityksen ja uusien ideoiden symboli

Tämä asema, Uranus Härässä, voi olla hyvin itsepäinen ja omistautunut, mutta myös käytännöllisesti katsoen erittäin innovatiivinen ja edistyksellinen yhdistelmä. Taloudellinen turvallisuus on erittäin tärkeää sinulle. Lisäksi, halu materiaaliseen perustaan maan tai kodin omistamisen muodossa, esiintyy yhdessä malttamattomuuden kanssa, kunnes se on saavutettu.

22°56' l (l)

Neptunus Kaloissa

I Neptunus: oman egon jättämissymboli, identiteettiongelmat

Tässä asennossa, joka on Neptunus Kaloissa, planeetta sijaitsee tiukasti omassa merkissään, mikä tuo paljon henkisyyttä. Täten, olet uskonnollinen ja samanaikaisesti sympaattinen ja hyväntahtoinen. Kuitenkin, ongelmia oman identiteettisi suhteen voi näkyä läpi tämän aseman. Se on ihanteellinen asema musiikille, tanssille, maalaukselle tai vastaaville kyvyille.

25°56' j (i)

Pluto Kauriissa

J Pluto: liittyy ratkaiseviin aiheisiin, kuolemaan, selviytymiseen, estoon, oikeudenmukaisuuteen, yleensä pitkäaikaisia