Horoskooppi 2017

Uuden vuoden myötä tulee myös uusi 2017 horoskooppi. Kokeneiden astrologiemme mukaan koet tänä vuonna paljon menestystä sekä henkilökohtaisessa elämässäsi että urallasi. Voit odottaa kokevasi iloisia hetkiä, ja myös käänteitä ja haasteita matkan varrella. Mutta älä huoli. Meidän horoskooppimme avulla, olet valmis mihin tahansa! Meidän horoskooppimme on tehty sinulle pohjautuen perinteisiin lakeihin, joita käyttivät helleeniastrologit noin 200 eaa.

Jos haluat kokea vuoden 2017 täysillä, suosittelemme pitämään silmät apposen auki ja tarkkailemaan huolellisesti ei vain sivustoamme, vaan myös ympäröivää maailmaa. Et halua hukata ainutlaatuista, kertaluonteista tilaisuutta. Älä odota positiivisten asioiden vain "putoavan syliisi" itsestään. Uskaltaudu ulos tapaamaan onneasi.

Ihmissuhteiden alalla, 2017 horoskooppi osoittaa positiivista energiaa etenkin ensimmäisellä vuosipuoliskolla. Tähdet tulevat suosimaan pitkäaikaisia ​​suhteita sekä heitä, jotka vielä etsivät sielunkumppaniaan. Suurin mahdollisuus tavata se oikea odottaa loppukeväällä ja kesällä. Tänä vuonna ei ole hyvä ajatus yrittää nopeuttaa asioita. Horoskooppi suosittelee päinvastoin odottamaan kärsivällisesti kunnes löydät kohtalosi. Siten rakkautesi tulee olemaan paljon vahvempi.

Urallasi, horoskooppi lupaa etenemistä ja henkilökohtaista kehitystä. Mutta mikään elämässä ei tule ilmaiseksi, joten varsinkin tänä vuonna 2017 sinun ei pitäisi pelätä ottaa riskiä. Kun olet selvittänyt ajatuksesi ja asettanut tavoitteesi tukevasti, tiedät tarkalleen milloin tulee oikea aika tavoitella haluamaasi. Horoskooppi lupaa jopa uralla etenemistä ahkerimmille työntekijöille.

Lisätietoja tämän vuoden kehittymisestä saat katsomalla kunkin horoskooppimerkin horoskooppia. Selvitä, mitä sinulle on suunnitteilla tänä vuonna!


Jupiter Vaa'assa
9.9. 2016 - 10.10. 2017
g
9.9.
Jupiter Skorpionissa
10.10. 2017 - 8.11. 2018
h
10.10.

Nautit matkailusta ja muiden ihmisten seurasta tällä kaudella. Sinulla on myös taipumus tavanomaisen moraaliseen lähestymistapaan, kiitos tämän, sinulla on vakaat ihmissuhteet. Jos tilanne ei ole sopiva nykyisille toiveillesi, taloudellisille tai emotionaalisille, on tiedossa ainakin yksi radikaali muutos.

Tänä aikana, voit odottaa materiaalista voittoa investoinnistasi: veroista tai esimerkiksi vakuutuksesta. Voi, kuitenkin, olla vaarallista riskeerata rahavarat. Tämän aseman vaikuttamana, pimeä puolesi saattaa paljastua myös.

Saturnus Jousimiehessä
18.9. 2015 - 20.12. 2017
i
18.9.
Saturnus Kauriissa
20.12. 2017 - 22.3. 2020
j
20.12.

Tänä aikana emme anna itsemme olla luottavaisia, koska alitajuisesti tunnemme hyvin realistisen vaaran. Saatat myös tuntea suurta vastuuta tai riskin pelkoa ja taipumusta arvostella muita ihmisiä, jotka eivät pelkää riskiä. Etuna tällä kaudella olisi suunnitella pidemmälle tulevaisuuteen, sekä henkilökohtaista elämää, että uraa.

Tämä ajanjakso saattaa tuoda huolet epäonnistumisesta tai epäämisestä. Olet mieluummin käskynalaisessa asemassa, etenkin työssä, joka tuo paljon vastuuta. Olet rauhallisempi jos seuraat annettuja sääntöjä. Myönteinen asia tässä jaksossa on pysyvyys ja kyky torjua vastoinkäymiset.

Uranus Oinaassa
28.5. 2010 - 15.5. 2018
a
28.5.

Voit täysin omaksua valtavan määrän energiaa, mikä tuntuu tänä aikana. Mitä tulee uraan, omaperäisyytesi voisi saada aikaan enemmänkin kuin yhden onnistuneen projektipäätöksen. Taipumus itsepäisesti mainostaa ajatuksiasi on varmasti hyvä asia tänä aikana. Energiastasi ja huumorintajustasi saattaa olla hyötyä esimerkiksi ihmissuhteissa, ei väliä ovatko ne työhön liittyviä tai henkilökohtaisia.

Neptunus Kaloissa
4.4. 2011 - 12.12. 2020
l
4.4.

Tunnet todennäköisesti suurta henkistä voimaa tällä kaudella. Jos ajattelet jotain usein ja riittävän intensiivisesti, ja joskus kärsivällisesti, saat mitä haluat ilman epäilyksiä. Rauhallisen ja hyväntahtoisen luontosi ansiosta, voit saada itsesi taloudellisiin ongelmiin, mikä voi lopulta johtaa eksistentiaalisiin ongelmiin.

 

Ota yhteyttäFacebook