Horoskooppi 2018

Yhdessä 2018 alun ohessa on myös uusi horoskooppi. Kokenut astrologijoukkueemme on nähnyt runsaasti vaivaa sen eteen, näin me tiedämme jo, että tänä vuonna on runsaasti urasaavutuksia sekä rakkautta ja seikkailua. Tänä vuonna voit myös odottaa perheen vakautta, ilon hetkiä, mutta myös mutkia. Sellaista elämä on.

Neptunuksen vaikutus Kaloissa, mikä tuntuu koko vuoden, lupaa suurta henkistä voimaa. Kärsivällisyydellä ja itsepintaisuudella on paljon helpompi päästä tavoitteisiinsa. Työpaikalla ja henkilökohtaisessa elämässä, myös. Horoskoopin mukaan, vuosi 2018 tuo myös uusia ideoita, huumorintajua ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, rauhallisen lähestymistavan käsiteltäessä ihmisiä. Kaikkia näitä positiivisia ominaisuuksia voidaan hyödyntää suuresti esimerkiksi ihmissuhteissa.

Urasta puheenollen, Uranus Oinaassa on hyödyllisin. Taipumukset markkinoida omia ajatuksiasi, pelottomuus ja itsepintaisuus auttavat ratkaistessasi erilaisia ​​ongelmia. Luultavasti tunnet olosi turvattomaksi vastuun alla, mutta älä huoli, se tapahtuu meille kaikille. Jupiterin vaikutuksesta voimme odottaa myös huomattavia sijoitustuloja. Kuitenkin, tämä planeetta voi myös tuoda meille joitakin haittoja, luultavasti ei voi välttää taipumusta riskin ottoon. Se ei kannata hyvin, varsinkin jos taloudelliset resurssisi ja säästösi ovat pelissä.

Joka tapauksessa, ei kannata vain odottaa onnellisuuden putoamista syliisi. Joskus on tarpeen tehdä ensimmäinen siirto ja huolehtia omasta kohtalostaan. Horoskooppimme 2018 kanssa, olet hyvissä käsissä. Rauhallisesti ja turvallisesti, se opastaa sinut läpi kuvitteellisen matkan, jota tämä vuosi edustaa.

Jos olet kiinnostunut tietämään lisää siitä, kuinka 2018 toimii, yksinkertaisesti suuntaa kunkin horoskooppimerkin Horoskooppiin. Lue, mitä tämä vuosi on valmistanut sinulle ja ole valmiina siihen!


Jupiter Skorpionissa
10.10. 2017 - 8.11. 2018
h
10.10.
Jupiter Jousimiehessä
8.11. 2018 - 2.12. 2019
i
8.11.

Tänä aikana, voit odottaa materiaalista voittoa investoinnistasi: veroista tai esimerkiksi vakuutuksesta. Voi, kuitenkin, olla vaarallista riskeerata rahavarat. Tämän aseman vaikuttamana, pimeä puolesi saattaa paljastua myös.

Tällä jaksolla, toimit vakaumuksesi kanssa saaden siitä etua. Olet itsevarma, joten sinulla ei ole ongelmia, kun käsittelet suurempia kysymyksiä. Näin näytät sivistyneeltä ja sinulla ei pitäisi olla mitään ongelmia saada muut vakuuttuneiksi. Älä kuitenkaan yritä käyttää tätä hyväksi. Jupiter ei anna mielesi olla rauhallinen.

Saturnus Kauriissa
20.12. 2017 - 22.3. 2020
j
20.12.

Tämä ajanjakso saattaa tuoda huolet epäonnistumisesta tai epäämisestä. Olet mieluummin käskynalaisessa asemassa, etenkin työssä, joka tuo paljon vastuuta. Olet rauhallisempi jos seuraat annettuja sääntöjä. Myönteinen asia tässä jaksossa on pysyvyys ja kyky torjua vastoinkäymiset.

Uranus Oinaassa
12.3. 2011 - 6.3. 2019
a
12.3.

Voit täysin omaksua valtavan määrän energiaa, mikä tuntuu tänä aikana. Mitä tulee uraan, omaperäisyytesi voisi saada aikaan enemmänkin kuin yhden onnistuneen projektipäätöksen. Taipumus itsepäisesti mainostaa ajatuksiasi on varmasti hyvä asia tänä aikana. Energiastasi ja huumorintajustasi saattaa olla hyötyä esimerkiksi ihmissuhteissa, ei väliä ovatko ne työhön liittyviä tai henkilökohtaisia.

Neptunus Kaloissa
4.4. 2011 - 30.3. 2025
l
4.4.

Tunnet todennäköisesti suurta henkistä voimaa tällä kaudella. Jos ajattelet jotain usein ja riittävän intensiivisesti, ja joskus kärsivällisesti, saat mitä haluat ilman epäilyksiä. Rauhallisen ja hyväntahtoisen luontosi ansiosta, voit saada itsesi taloudellisiin ongelmiin, mikä voi lopulta johtaa eksistentiaalisiin ongelmiin.