Jousimies Horoskooppi 2018

Sinulla on paljon odotettavaa. Jokaisen Jousimiehen Horoskooppi 2018 ladataan positiivisella energialla, tähtien mukaan. Tämän Jupiterin hallitseman merkin alla syntyneet ihmiset erottaa kyky tehdä nopeita ja tarkkoja päätöksiä. He ovat myös optimistisia ja itsenäisiä ja siksi he menestyvät, puhuttaessa ihmissuhteista ja urasta.

Jousimiehille, vuoden 2018 alku tuo erityisesti henkilökohtaisia saavutuksia. Yksilöt, jotka ovat pitkäaikaisessa suhteessa, voivat odottaa harmoniaa ja vastavuoroisuutta. Nautit rauhallisesta ajanjaksosta ilman argumentteja, mikä koskee myös perhettä ja ystäviä. Venuksen vaikutus Vesimieheen ei ole kovin hyvä intohimolle ja romanttiselle parisuhteelle, siksi tällä hetkellä sinkkuina olevien on vaikeaa saada yhteys vastakkaiseen sukupuoleen. Olisi parasta keskittää energiasi uraan.

Kevät 2018 ja vähittäinen lämpeneminen merkitsee uutta energianlähdettä Jousimiehelle. Merkuriuksen vaikutuksen vuoksi, sinulla on vilkas mielikuvitus ja pystyt tekemään päätöksiä nopeasti. Uusien, tuoreiden ideoiden keksiminen ei näytä olevan ongelma sinulle. Horoskoopin mukaan, tämä seikka voidaan hyödyntää erityisesti työelämässä. Jos keskityt työhön tänä aikana, voit tehdä suuria muutoksia ja menestyä. Ansaittu palkkio seuraa pian.

Kiireisen jakson jälkeen, sinun kannattaa rentoutua tämän vuoden kesänä. Lähde lomalle, et menetä mitään kotona ja sinä todella tarvitset lepoa. Johtuen ylitöistä ja väsymyksestä, saatat tehdä tarkkaamattomuuden vuoksi virheitä, jotka voivat hermostuttaa pomoasi.

Jousimiehille syksy 2018 tuo huolettoman jakson, jonka aikana suhteet kukoistavat. Horoskooppi paljastaa, että erilaiset mahdolliset kumppanit saattavat ilmestyä ympärillesi. Siksi, sinkuilla on hauskaa. Merkuriuksen vaikutus Venuksessa saattaa kuitenkin aiheuttaa päätöksentekokyvyn hidastumista. Tunnet alitajuisesti taipumusta harkita kaikkea yksityiskohtaisesti. Joten, menetät mielenkiintoisia mahdollisuuksia kömpelöyden takia.

Tuleva vuoden 2018 loppu tulee olemaan varsin järkiperäinen sinulle. Horoskoopin mukaan, tänä aikana on tulossa energiaa, jolla on vaikutusta erityisesti älyyn. Siksi, sinun houkuttelevat esimerkiksi monimutkaisemmat tehtävät tai jopa arvoitukset. Lepäät hyvin istuessasi takan ääressä lukien jännittävää kirjaa, esimerkiksi. Tällä hetkellä työelämässä jonkin saavutuksen yrittäminen ei ole sen arvoista. Todennäköisesti vaivannäkösi menisi hukkaan. Kuitenkin, puhuttaessa suhteista, vuoden 2018 lopussa ei ole uhkaa. Voit odottaa vain harmoniaa.