Jousimies Horoskooppi 2020

Vuoden 2020 horoskooppi jokaiselle jousimiehelle heijastaa heidän aktiivista ja itsenäistä luonnettaan. Tämän tulisen merkin alla syntyneitä Jupiterin vaikutuksen alaisian olveia ihmisiä pidetään yleensä rauhallisian optimisteina. Heu eivät usko, että tulevaisuus voi tuoda heille mitään muuta kuin menestystä. Tästä syystä pettymys voi järkyttää heitä niin palojn, että heistä tulee ilkeitä ja erittäin impulsiivisia, mikä yleensä tapaa johtaa useampiin virheisiin.

Käytännöllisesti katsoen jokainen jousimies kokee erittäin epämääräisiä mielialoja vuoden 2020 alussa, mikä heijastuu suhteeseen heidän kumppaninsa kanssa. Sinulla on tapana seurata sydäntäsi mielesi sijaan, joten useat erilaiset treffit ja katkerat erot eivät tule olemaan sinulle vieraita. Yritä hillitä itsesäsi hieman tällä ajanjaksolla, jotta et kadu hätäisiä päätöksiä myöhemmin. Et välttämättä satuta vain itseäsi vaan myös ympärilläsi olevia ihmisiä.

Jos olet kyllästynyt nopeasti muuttuviin mielialoihin, otat kevään varmasti avosylin vastaan. Horoskooppi tuo niin paljon erilaisia koekmuksia ja aktiviteetteja tiellesi, että sinulla ei jää ikaa hullutteluun. Jousimies käyttää aktiivista elämäntyyliänsä luodakseen suhteita perheeseen ja ystäviin. Erilaiset matkat kulttuurin ja luonnon tutkiskeluun ovat ihanteellisia, tapahtuivatpa ne sitten autolla, pyörällä tai kävellen.

Kesäkuukaudet tuovat paljon kysymyksiä tulevaisuudesta, etenkin uraan liittyviä. Vaikka et ole tottunut suunnittelemaan ja elät mielummin hetkessä, nyt on aika miettiä uudelleen tämän hetkistä asemaasi ja selvittää suunnitelmasi ja tavoitteesi tuleville vuosille. Jos tämän hetkinen työsi ei sovi sinulle, horokooppi neuvoo sinua aloittamaan etsimään muita paikkoja, jotka tekevät sinusta onnellisemman.

Syksystä vuoden 2020 loppuun asti, jousimies voi odottaa paljon työmahdollisuuksia. Jos olet odottanut kauan aikaa työskennelläksesi jossakin ulkomailla, on hyvin mahdollista, että tähdet kuulevat sinua. Älä kuitenkaan anna itsesi innostua liikaa vain töistä ja varaa aikaa myös perheellesi ja kumppanillesi. Jos sinusta tuntuu, että sinulla on paljon tarjottimellasi, yritä saada heidät mukaan joihinkin aktiviteetteihisi, kuten urheiluun.