Jousimies Horoskooppi 2021

Tulimerkki jousimiehen optimisi ja intomielisyys tarttuu helposti myös hänen ympäristöönsä. Vuoden 2021 aikana jousimies keskittyy muiden inspiroimiseen sekä itsensä kehittämiseen. Voit odottaa tältä vuodelta sopuisia ihmissuhteita niin perheen, kumppanuuden kuin ystävyyden saralla. Tänä aikana terveytesi saattaa kuitenkin joutua koetukselle.

Keväällä elämääsi saattaa saapua suuri määrä ihmisiä, mutta ole tarkkana – heidän joukossaan saattaa olla yksilöitä, joiden aikeet eivät ole niin viattomia. Onneksi jousimiehen luonnostaan vahva intuitio auttaa tätä tunnistamaan nämä yksilöt nopeasti. Horoskooppisi mukaan ihmissuhteesi tulevat kukoistamaan ennen näkemättömällä tavalla.

Kesän kynnyksellä et koe oloasi kovin hyväksi fyysisesti: saatat jopa sairastua, joten on suositeltavaa vahvistaa vastustuskykyä C-vitamiinilla ja säännöllisellä liikunnalla. Myös työ kuormittaa jousimiestä, mikä ei helpota fyysistä oloa. Yritä siis keskittyä itseesi aina kun voit, sillä työ voi odottaa – toisin kuin terveytesi, jonka tulisi olla etusijalla.

Vuoden 2021 toisella puoliskolla olet hyvin joustava, joten sopeudut helposti eri tilanteisiin, myös niihin vaikeampiin. Kykenet löytämään ratkaisun kaikkiin ongelmiin, jolloin luonnollisesti muut tulevat luoksesi neuvojen perässä. Perheesi tulisi saada sinulta erityistä huomiota, sillä horoskooppisi perusteella sinulla tulee olemaan siinä tärkeä osa. Jupiter vesimiehessä vaikuttaa ajatteluusi progressiivisesti, joten ideoimasi ratkaisut ongelmiin eivät aina ole kovin käytännöllisiä. Vuoden 2021 horoskooppi tuo jousimiehelle tärkeän oppitunnin siitä, että hänen ei aina tarvitse pysyä tietyissä kaavoissa – joskus tekee hyvää tarkastella asioita myös muista näkökulmista.

Jousimiehen vuosi on ollut haasteiden täyttämä, joten heidän tulisi sallia itselleen ansaitusti lepoa vuoden viimeisinä kuukausina. Miltä kuulostaisi viikonloppu hyvinvointiin keskittyen, kirjan lukeminen tai vain yksinkertaisesti rentoutuminen ilman mitään tehtävää? Näin kehosi ja mielesi palautuvat, valmistaen sinua tuleviin haasteisiin.