Kaksoset Horoskooppi 2019

Tähdet osoittavat selvästi, että Kaksosen horoskooppi 2019 tulee olemaan erittäin positiivinen. Yksityiselämä kukoistaa, samoin työelämä. Mikään ei kuitenkaan ole ilmaista, vaan menestyksen eteen pitää tehdä töitä. Merkuriuksen hallitsema Kaksonen voi ratkaista mitä vain elämä tuo tullessaan. Hänen ominaisuuksiin kuuluu suuri halu löytää ja oppia. Kaksosella on myös erinomaiset kommunikaatiotaidot ja hyvä huumorintaju.

Vuoden alussa Kaksonen alitajuisesti laittaa ihmissuhteet etusijalle, Venuksen suuren vaikutuksen vuoksi. Saat aikaan harmonisia ja ystävällisiä ihmissuhteita ympärilläsi. Ainoastaan tasapaino rauhoittaa mieltäsi. Horoskooppien mukaan se on suuri etu töissä, sillä muut huomaavat mukavan, jopa hurmaavan olemuksesi.

Kevät menee tapahtumien pyörteessä, jotka aiheutuvat työelämästä. Saat ainutlaatuisen tilaisuden, joka tuo paljon etuja, mutta myös haittoja. Siitä seuraa vaikea päätös 2019 vuoden keväällä. Harkitse etuja ja haittoja perinpohjaisesti, äläkä kiirehdi päätöksen suhteen. Voit luottaa kumppanisi tukeen.

Sään lämmetessä ja kesän tullessa, Merkuriuksen vaikutuksesta omaksut nerokkaan mielen ja keskustelutaidot. Horoskooppi neuvoo sinua käyttämään niitä hyväksi sekä työ- että yksityiselämässä. Olet erittäin vakuuttava tällä hetkellä. Jos olet ponnistellut unelmakumppanin eteen, nyt on aika murtaa jää.

Syksy 2019 on Kaksoselle vetäytynyt ja tunteellinen jakso. Tunnet olosi parhaaksi tutuissa piireissä. Yleensä olet kiinnostunut kaikesta uudesta ja tunteettomasta, nyt se aiheuttaa sinussa jopa pelon tunteen. Marraskuussa Merkuriuksen asema Vaa`assa myös vaikuttaa sinuun. Oikeudenmukaisuus kaikessa suhteessa tuntuu tärkeältä. Et suvaitse vääryyttä, etkä epäröi auttaa toisia, jotka ovat avun tarpeessa. Tämä ele otetaan kiitollisuudella vastaan.

Vuoden loppu kuluu rakkauden merkeissä. Tähtien asemat ovat suotuisa pysyville suhteille, jotka tulevat olemaan harmoonisia ja vakaita. Jos olet harkinnut seuraavaan vaiheeseen siirtymistä kumppanisi kanssa, nyt on otollinen aika. Jopa sinkkuja odottaa positiivinen jakso. Vastakkaisen sukupuolen tapaaminen ei ole koskaan ollut helpompaa kuin nyt. Töissä saatat kokea pieniä vastoinkäymisiä. Kaksosen hyvän mielen ansiosta, ne ovat kuitenkin helposti hoidettu pois alta.