Kalat Horoskooppi 2020

Kaloille horoskooppi 2020 antaa paljon mahdollisuuksia, jotka parantavat suuresti intuitiotasi. Tämän vesimerkin alla syntyneet ihmiset, joita hallitsee Jupiter ja Neptunus, ovat yleensä melko päättämättömiä, jopa pienistä asoista. Vuosi 2020 voi tästä syystä merkitä heille tärkeää ajanjaksoa, sillä se antaa mahdollisuuden työstää paljon tätä heikkoutta.

Tammikuusta maaliskuuhun kalat nauttivat suuresta luovuuden aallosta, jonka heille tuo vesimiehessä oleva Neptunus. Se saattaa olla hyödyllinen paitsi vapaa-ajan harrastuksissa ja kotitalouden ylläpidossa, mutta myös töissä. Toimit hyvin etenkin tiimityössä, jossa sinun käytännöllistä ajatteluasi arvostetaan. Romanttiset suhteet ovat enimmäkseen rauhallisia ja vakaita tämän ajanjakson aikana.

Kevään saapumisen myötä, sinun täytyy jättää fantasiamaailma ja palata todellisuuteen. Horoskooppisi saattaa tuoda tiellesi joitakin odottamattomia taloudellisia ongelmia, jotka vaativat sinua työskentelmään paljon ja ehkä jopa tekemään ylitöitä. Täydellinen palkinto sinulle nyt tulee olemaan harmoniset suhteet, etenkin perheesi ja ystävien kanssa. Romanttisessa mielessä kalat saattavat kohdata pieniä käänteitä, jotka aiheutuvat Uranuksen asemasta härässä. Ei ole kuitenkaan ongelmaa, jota ei voisi selvittää avoimella ja rehellisellä keskutelulla.

Kesä 2020 ei tule olemaan onnellista aikaa kaloille. Johtuen kaloissa olevan Saturnuksen vaikutuksesta, olet erittäin yliherkkä, joten jopa pieninkin ongelma riittää saamaan sinut romahtamaan kuin korttitalo. Sinun tulisi pitää mielialaasi hieman enemmän tasapainossa kun keskityt erilaisiin fyysisiin harrastuksiin, etenkin juoksemiseen tai kävelemiseen. Yritä saada kumppanisi mukaan niihin, ehkäpä aktiiviella lomalla kahdelle.

Tämän vuoden viimeisinä kuukausina horoskooppisi tuo sinulle todennäköisesti useita työmahdollisuuksia. Jos sinusta tuntuu, että urasi tulisi ottaa toisenlainen suunta, voit todella kääntää tilannetta. Sinkkujen elämään tähdet tuovat todennäköisesti mielenkiintoisen yksilön, joka saa ehdottomasti heidän huomionsa. Kun näytät heille todellisen minäsi, on hyvin mahddollista, että tämä lyhytaikainen tuttavuus muuttuu vakavaksi suhteeksi.