Kauris Horoskooppi 2017

Kauriin horoskooppi vuonna 2017 lupaa saavutuksia uralla. Mitä tulee ihmissuhteisiin, Saturnuksen hallitsemat tässä horoskooppimerkissä syntyneet määrätietoiset ja kunnianhimoiset ihmiset eivät juuri menesty. Erityisesti toisella vuosipuoliskolla. Tunnet positiivista energiaa etenkin oman persoonallisuutesi alueella. Koet myös suurta kehitystä ja löydät uuden sisäisen rauhan. Uutena, tasapainoisena, henkilönä pärjäät paljon paremmin kuin koskaan ennen.

Kiireinen jakso odottaa Kaurista aivan tämän vuoden alussa, horoskoopin mukaan. Urasi suhteen, tulet loistamaan. Edes joululoman jälkeen et hidasta tahtia, joten voit helposti voittaa muut kollegat. Voit odottaa kehittymistä työssäsi, minkä jälkeen sinulla on vihdoin enemmän taas vapaa-aikaa.

Kevätkuukaudet 2017 tuo vakaan ajanjakson. Sinulla saattaa olla kriisi pitkäaikaisessa suhteessasi, mutta se ei ole syy käyttäytyä etäisesti. Puhu avoimesti ongelmasta ja näet, että se on pian ratkaistu. Sinun ei todellakaan pidä turvautua ongelman ratkaisemiseksi "mykkäkouluun". Kun molemmat yrittävät, voitte pian löytää kadonneen harmonian.

Horoskooppi miellyttää sinua, varsinkin vuodenvaihteen 2017 tienoilla, ja sinun ei pitäisi kieltäytyä avusta. Liiallinen altistuminen stressille voi vahingoittaa terveyttäsi. Saatat joutua viettämään töissä aikaa enemmän kuin haluat, mutta yritä ainakin olla tuomatta ongelmia myös kotiin. Kiinnitä riittävästi huomiota kumppaniisi, muuten ongelmia saattaa esiintyä uudelleen. Lisäksi kumppani voisi tulkita väärin lisääntyneen poissaolon. Kiinnitä huomiota myös terveyteesi. Kauris ei ehkä vältä vatsavaivoja tällä kaudella. Mutta älä huoli, se on vain väliaikaista.

Vuoden 2017 viimeinen kolmannes tapahtuu suhteiden merkin alla. Tähdet lopultakin asettuvat oikeaan asentoon ja erityisesti sinkut tulevat solmimaan menestyksekkäästi tuttavuuksia vastakkaiseen sukupuoleen. Pitkäaikaisissa suhteissa olevat kauriit nauttivat jälleen sopusoinnusta. Unohdat tapahtuneet kahnaukset, ja nautit miellyttävistä hetkistä, jos olet parisuhteessa. Urasi suhteen horoskooppi osoittaa, että erityisesti joulukuussa, kukoistat jälleen. Työ sujuu hienosti, ilman suurempia ponnistuksia tai pohtimista, mikä on hyvä asia ennen joulua.

 

Ota yhteyttäFacebook