Kauris Horoskooppi 2018

Tähdet osoittavat, että vuoden 2018 horoskooppi on enimmäkseen positiivinen Kauriille. Tämän Saturnuksen hallitseman horoskooppimerkin alla syntyneet ihmiset voivat odottaa erilaisia tapahtumia, joko myönteisiä tai kielteisiä. Sellaista elämä on. On tärkeää oppia menneisyydestä. Ja juuri tämä Kauriin pitäisi pitää mielessä. Sen lisäksi, kiitos käytännöllisen persoonallisuutesi ja taipumuksen työskennellä ahkerasti, löydät aina tavan ratkaista ongelmat.

Heti vuoden alusta, Marsin vaikutus Jousimiehessä tuo sinulle halun taistella uskomiesi asioiden puolesta, mikä saattaa merkitä ongelmia. Jos olet liian itsepäinen riidassa jonkinlaisen auktoriteetin kanssa (pomosi, esimerkiksi), tilanne ei ehkä pääty kovin hyvin sinulle. On hyödyllistä pysyä rauhallisena, arvioida tilannetta realistisesti ja tietää, milloin riski on sen arvoinen ja toisaalta, milloin sinun pitäisi ottaa askel takaisin. Turhautuminen tai liiallinen energia voidaan vapauttaa esimerkiksi liikunnalla.

Kevätkuukausien 2018 ja asteittaisen lämpenemisen myötä, sinäkin sulat. Sinua vetää puoleensa kaikki uusi, kuten joku vastakkaista sukupuolta oleva. Horoskooppi lupaa niille, jotka sinkkuja, paljon seikkailuja ja jopa flirttiä tämän jakson aikana. Lisäksi satunnaisesta tuttavuudesta saattaa tulla suuri rakkaus. Sinun tarvitsee vain yrittää kovasti ja pysyä aikeessasi.

Jokainen Kauris voi odottaa uratilanteen helpottuvan. Edelliset ongelmat on voitettu ja ajettu pois, joten voit alkaa palautua oikeaan tahtiin. Jos tavoitteenasi on saavuttaa jotain, nyt on täydellinen aika näyttää, mihin pystyt. Tämän jakson aikana ihmissuhteet ovat vakaita, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi ristiriitojen ilmestyvän lähiympäristöösi. Sinua seuraa harmoninen energia.

Syksy 2018 tuo mahdollisia ongelmia, horoskoopin mukaan. Venuksen vaikutuksesta Skorpioniin, sinun vetää puoleensa kielletty hedelmä. Tunteesi ovat voimakkaat, mutta yrität parhaasi mukaan olla näyttämättä sitä. Äärimmäisissä tapauksissa, moinen symbolismi saattaa jopa merkitä uskottomuutta. Toisaalta, ottaen huomioon työelämäsi, elät hiljaisia aikoja. Pystyt analysoimaan nopeasti ja ratkaista mitä asioita tahansa. Jos olet ahkera ja tunnollinen, ansaittu palkkio on lähes ulottuvilla.

Vuoden lopussa, tapahtumat ympärillä lopulta rauhoittuvat. Siksi voit pysähtyä hetkeksi ja arvioida tapahtuneita sattumuksia. Horoskoopin mukaan voit parhaiten, kun ympärilläsi on perhe, tai missä tahansa, missä tunnet olosi turvalliseksi.