Kauris Horoskooppi 2019

Kauriin horoskooppi 2019 lupaa vakautta ja positiivisuutta. Saturnuksen hallitsema Kauris on todenmukainen ja hänellä on materialistinen näkemys maailmasta. Muita ominaisuuksia ovat sinnikkyys, vastuuntunto, ja läpikohtaisuus. Kauris laittaa itsensä ensiksi, joka johtaa menestykseen uraelämässä, kun taas ihmissuhteet jäävät jälkeen. Kauris on usein yksineläjä.

Uuden vuoden alusta myönteinen energia valtaa työ- ja liike-elämän. Sinulla on paljon itsekuria ja olet järjestelmällinen. Ympärilläsi olevat ihmiset pitävät sinua roolimallina, jolta voi oppia. Horoskooppi kuitenkin neuvoo ettet anna sen nousta päähän. Se voi olla enemmän haitaksi. Sivuutat tunteet, ja sinkuilla on vaikeuksia luoda yhteyksiä, Pysyvät suhteet kuitenkin ovat vakaita. Kauriilla on hyvä jakso terveyden suhteen.

Kevään lämmetessä planeettojen asema vaihtuu paremmaksi. Myönteinen energia täyttää Kauriin ihmissuhteet. Tulet hyvin toimeen jokaisen kanssa. Horoskoopin mukaan sinkut viimein saavat mahdollisuuden. Älä anna sen liukua sormien läpi. Venuksen asema Oinaassa vaikuttaa vahvimmin toukokuussa 2019. Se tuo puhtia rakkauselämään. Tiedossa on flirttailua ja romantiikkaa.

Kesä tuo rauhan tullessaan. Alun lumo on haihtunut ja uusissa suhteissa on haasteita. Ne jotka pääsevät siitä läpi, tulevat vahvoiksi ja vakaviksi. Kauriin työelämässä ei ole huolia, horoskooppi osoittaa. Pitää vain pysyä tahdissa. Käytä energiaa johonkin muuhun. Esimerkiksi voit rentoutua urheilun ja luonnon parissa.

Syksy ja lähestyvä vuoden 2019 loppu jatkuu rauhallisena, varsinkin suhteet. Tiedossa ei ole mutkia matkalla. Toisaalta töissa tulee esiin mahdollisuus, joka ei tule toistumaan. Päätös on täysin sinun, minkä asenteen otat. Mikään ei ole kuitenkaan ilmaista. Onneksi Marsin asema Skorpionissa antaa sinulle määrätietoisuutta. Älä kuitenkaan stressaa liikaa, sillä on haitallinen vaikutus terveyteesi.