Kauris Horoskooppi 2020

Kauriit eivät yleensä ole sosiaalisesti kovin suosittuja, johtuen pääasiassa heidän kylmästä ja vakavasta luonteestaan. He eivät kuitenkaan ole sellaisia tarkoituksella. He vain ovat yksin viihtyviä, jotka keskittyvät mielummin elämänsä aineellisiin näkökohtiin kuin ihmissuhteisiin. Tämä vuosi tulee olemaan pääasiassa myönteinen heille, erityisesti johtuen Uranuksen asemasta Härän merkissä, minkä ansiosta vuoden 2020 horoskooppi tulee olemaan täynnä uramenestystä.

Sinun on kuitenkin odotettava niitä maaliskuulle asti, sillä vuoden 2020 alku tulee olemaan sinulle melko pilvinen. Saturnuksen vahvasta vaikutuksesta kauriissa, pelkäät todennäköisesti hylkäämistä tai jopa epäonnistumista. Tästä syystä saatat pitää asia töissä hyvin rentoina ja yrität olla ilmaisematta itseäsi liikaa. Otat samanlaisen lähestymistavan kumppaniisi, ja tästä syystä teet parhaasi olla putoamatta stereotyypistä.

Kevään saapuessa pelkosi katoavat ja pääset takaisin radalle, etenkin työsuoritustesi osalta. Mielesi toimii täysillä, joten voit tehdä kaiken haluamasi ilman että sinun tarvitsee käyttää siihen paljon vaivaa. Horoskooppi kuitenkin neuvoo pitämään perheesi tilannetta silmällä. On mahdollista, että tulossa on suuri konflikti, joka voi merkitä näille suhteille vaikeita aikoja.

Kesällä 2020, voit odottaa keväisten työsaavutustesi viimein palkitsevan sinut. Halusipa esimeheis sitten palkita sinut bonuksella tai palkankorotuksella, taloudellinen tilanteesi paranee nopeasti. Tähän aikaan on myös sopivaa tehdä tarvittavia korjauksia taloosi. Lisäksi kohoava lämpötila sulattaa sydämesi ja olet kumppanisi kanssa läheisempi kuin koskaan ennen. Käytä sitä hyväksesi ja laita kaikki peliin romanssin puolesta.

Syksyn saapumisen ja lähestyvän vuoden lopun vuoksi, jousimies, joka on Merkuriuksen vaikutuksen alaisena, ymmärtää kommunikaation tärkeyden. Jos olet ajateelut vieväsi romanttisen suhteesi seuraavalle tasolle, silloin sinun tuli käyttää hyväksesi tämä ajanjakso puhuaksesi rakkaallesi. Horoskoopin mukaan, harkintakysyysi saattaa vaikuttaa ystävän tai muun kolmannen osapuolen mielipide, mutta älä anna heidän puhua sinua pois siitä.