Kauris Horoskooppi 2021

Ahkeralla, mutta itsepäisellä kauriilla on edessään intensiivinen vuosi, joten valmistaudu hurjaan menoon – tänä vuonna rauhallisena pysyminen on vaikeaa. Vuoden 2021 horoskooppi tuo kauriille paljon muutoksia, erityisesti ihmissuhteisiin ja varsinkin perhesiteisiin, mutta myös ystävyys- ja parisuhteisiin.

Keväällä et todennäköisesti pysty välttymään konflikteilta, joita saattaa olla jopa useita kerralla. Mikäli olet vakavassa parisuhteessa, edessä saattaa olla jopa eroon johtavia riitoja. Horoskooppisi perusteella näin tapahtuessa, sitä ei kuitenkaan tarvitse vastustaa, sillä kiinnostavampi suhde on saapumassa elämääsi.

Kesän koittaessa kauris ei välttämättä kykene puolustautumaan hermostuneisuudelta. Ehkäpä perheessäsi tapahtui jotain, mistä et vain tahdo päästä yli. Yritä kuitenkin muistaa, että kaikella on tarkoituksensa. Ota etäisyyttä tilanteeseen, sillä liika asiaan sekaantuminen saattaa vain pahentaa tilannetta, saaden sinut näyttämään tarinan pahikselta.

Vuoden 2021 toinen puolisko on onneksi rauhallisempi – työrintamalla suhteet ovat sopuisia, ja suorioudut tehtävistäsi helposti. Horoskooppisi lupailee myös ylennystä, joka tuo mukanaan suuren vastuun. Joudut kuitenkin harkitsemaan, onko tarjous sen arvoinen. Päätös on kuitenkin yksin sinun: työmääräsi saattaa lisääntyä, mutta mahdollinen eteneminen urallasi houkuttaa.

Kauriin tulisi ajatella myös itseään. Tämä ajanjakso on ihanteellinen harrastusten kehittämiseen, sillä ne tuottavat sinulle nyt paljon nautintoa auttaen sinut irtaantumaan arjesta tarvittaessa. Ajattelusi on luovimmillaan, ja sen hyödyntämättä jättäminen olisi sääli: sinulla on paljon ideoita, miksi et veisi niitä eteenpäin? Huomaat, että itsekseen vietetty aika onkin hyödyksesi.

Vuoden lopulla, kun Saturnus on vesimiehessä, tunnet todennäköisesti kuulumattomuutta yhteisöösi, joten on aika jäsennellä ajatuksiasi. Kauriille tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus itsetutkiskeluun: kysy itseltäsi, oletko tyytyväinen elämäsi osa-alueisiin? Jos et, mieti, mitä voisit parantaa.