Leijona Horoskooppi 2017

Tähtien mukaan, Leijonan horoskooppi vuoden 2017 ensimmäisellä vuosipuoliskolla keskittyy enemmän suhteisiin. Voit kuitenkin odottaa menestystä myös uralla. Syksyllä ilmaantuu erittäin suotuisa tarjous. Tämän auringon hallitseman määrätietoisen ja arvovaltaisen horoskooppimerkin alla syntyneiden ihmisten on voitettava vaikeuksia, mutta tulos on sen arvoinen. Tänä vuonna saamasi kokemukset rikastuttavat sinua suuresti. Persoonallisuutesi on tasapainoisempi. Voit löytää taas sisäisen rauhan.

Horoskooppi sanoo, että vuoden alussa sinun on vaikeaa saada haluamaasi työssä. Älä ylläpidä vääriä toiveita, ole realistinen. Tiedät hyvin, että on parempi keskittää energia eri suuntaan. Älä masennu. Käytä tätä aikaa kehittyäksesi omassa henkilökohtaisessa ja sosiaalisessa elämässäsi. Mene ulos, ja pyyhi pois vanhat kontaktit. Maaliskuussa 2017 sinulla on erinomainen mahdollisuus tavata sielunkumppanisi. Olet tähtien suosiossa.

Keväällä, Leijona voi rohkeasti nauttia harmoniasta suhteissa - tuoreesta ihastuksesta tai vuorovaikutuksesta kumppanin kanssa. Kaikki menee suunnitelmien mukaan. Käytä tätä hiljaista ja vakaata ajanjaksoa pitkän aikavälin kysymysten käsittelyyn. Ota myös aikaa aktiiviseen rentoutumiseen.

Vuodenvaihteessa, horoskooppi suosittelee tarkkaavaisuutta. Leijonan ei pitäisi jättää väliin tärkeitä tilaisuuksia uuden suhteen vuoksi. On tärkeää seistä jalat tukevasti maassa. Muuten saatat menettää tuottoisan työtarjouksen, joka ei tule uudelleen vastaan.

Älä yritä ajaa asioita liian kovaa, sen sijaan, yritä hyväksyä se tosiasia, että et voi aina olla tilanteen herra. Selvitettyäsi tämän voit paljon paremmin, eikä sinun tarvitse kärsiä enää stressistä. Kiinnitä huomiota terveyteesi, älä aliarvioi edes tavallista flunssaa.

Syksyn ja talven saapuessa, Leijonalla ei ole liikaa aikaa rentoutumiseen. Päästyäsi yli parisuhdekriisistä, sinun on pakko muuttaa tärkeysjärjestystäsi. Horoskoopin mukaan lokakuussa 2017 sinulla on töissä ruuhkaa, ja sinun selvitettävä suma. Kiitos taistelunhaluisen luonteesi, selvität kaiken hienosti. Tärkeintä on, paitsi itsellesi myös ihmisille ympärillesi, olla antamatta periksi ja aina yrittää pitää kiinni motivaatiosta. Tällä kertaa, voit myös odottaa hyvin ansaittua uralla etenemistä. Lopultakin, voit korjata työsi hedelmät. Tule ulos tapaamaan onneasi.

 

Ota yhteyttäFacebook