Leijona Horoskooppi 2018

Tämän voimakkaan Auringon hallitseman, tulisen horoskooppimerkin alla syntyneet ihmiset ovat tyypillisesti hyvin energisiä. He ovat anteliaita ja heillä on johtamistaitoja. Kiitos persoonallisuutesi, saat irti parhaat puolet vaikeuksista, jotka ilmaantuvat matkallesi. Siksi Leijonien horoskooppi on positiivinen. Tähtien mukaan, onnistunutta jaksoa voidaan odottaa varsinkin vuoden lopussa.

Heti vuoden alussa, voit odottaa Merkuriuksen Vesimieheen sijoittumisen tuomia etuja. Leijona tuntee halua puolustaa itseään, kaikissa olosuhteissa. Kuitenkin, tämä vaikutus voi olla negatiivinenkin, viestinnän suhteen, etenkin suhteissa, joissa kompromisseja tarvitaan. Mutta juuri nyt, et ajattele niitä ollenkaan.

Venuksen vaikutuksen vuoksi, kevät 2018 laittaa henkilökohtaisen elämäsi liikkeeseen. Horoskooppi vinkkaa, että et tule olemaan vailla vastakkaisen sukupuolen seuraa, flirttiä tai seikkailua. Suurin mahdollisuus uuden suhteen saapua on tänä aikana. Sinua myös houkuttelee matkailu ja tuntemattoman tutkiminen.

Horoskoopin mukaan, joitakin ongelmia voidaan odottaa puolivälissä 2018. Levottomuus saa sinut hidastamaan työtahtia, joten saatat päätyä umpikujaan. Leijonien tulisi kiinnittää täysi huomio uraan, korjatakseen aiemmat hairahdukset mahdollisimman pian. Loma ei tule kysymykseen nyt, odota parempaa aikaa. Kannattaa myös keskittyä perheeseen, koska löydät sieltä tukea ja turvallisuutta. Rakkaimpasi auttavat sinua mielellään vaikeina aikoina.

Syksy lupaa työelämän rauhoittuvan. Kiitos persoonallisuutesi, olet jo onnistunut voittamaan pahimman. Horoskoopin mukaan, on juuri oikea aika Leijonien kiinnittää huomiota suhteisiin. Venus Vaa'assa lupaa harmoniaa ja onnea. Siksi pitkäaikaiset suhteet menestyvät. Keskinäinen luottamuksenne vahvistuu päivä päivältä. Älä pelkää ottaa seuraavaa askelta. Syksyllä 2018 on sille täydellinen aika, et voi tulla torjutuksi.

Tämän vuoden loppu lupaa menestystä uralla, ja myös harmoniaa suhteissa jatkamiseen. Leijona pystyy erottumaan joukosta ja tarttumaan tilaisuuteen molemmin käsin. Älä tuhlaa tilaisuuksiasi. Jopa ylennys voisi olla näköpiirissä. Jouluna, voit nauttia ansaitusta levosta perhepiirissä.