Leijona Horoskooppi 2020

Leijonan horoskooppi vuodelle 2020 keskittyy työhön. Tässä tulisessa merkissä syntyneet ihmiset, joiden johtava tähti on itse aurinko, ovat hyvin tarkoituksenmukaisia ja sitkeitä, joten ei ole olemassa urahaasteita, jotka pelottaisivat heitä. Heillä on vahvaa luovaa energiaa, jota he usein käyttävät tullakseen huomion keskipisteeksi. He pitävät myös siitä, että asiat tehdään heidän tavallaan, joten heillä on tapana olla pomottelevia, mitä heidän ympäristönsä ei aina hyväksy.

Vuoden 2020 alussa, leijona törmää onhelmiin alueilla, joissa he ovat aliarvioineet aikaisempaa suunnittelua. Tähän aikaan sinun on oltava varovainen ja diplomaattinen ja ajatella asiat etukäteen, koskien sekä ihmissuhteitasi että työtäsi. Älä pelkää kysyä yhtä ystävääsi auttamaan sinua suunnittelussa, ja pidä mielessä, et et voi saada mitään heti.

Keväällä sinun horoskooppisi on suuntautunut uraasi kohti. SInulle tulee työtarjouksia kaikkialta ja jotkut niistä saattavat vaatia sinua matkustamaan ulkomaille. Tässä sinun täytyy miettiä. onko mahdollisuus todellakin sen arvoinen. Leijonana pidät enemmän johtajan roolista, joten et tuntisi oloasi täydeksi tavallisena työntekijänä. Jos sinulla on mielessäsi yritysidea, nyt on tullut oikea aika toteuttaa se.

Sinun taloudellinen tilanteesi on todennälöisesti vaarassa vuoden 2020 keskivaiheilla, mikä saattaa johtaa masennukseen tai levottomuuteen. Muista, jos olet onnistunut pääsemään tähän tilanteeseen, löydät uudelleen tien pois siitä. On tärkeää olla panikoimatta tai antaa talouttasi jonkun toisen käsiin. Tällä henkilöllä ei välttämättä ole sinun etusi sydämellään, ja tilanteesi saattaa jopa pahentua.

Syksystä vuoden loppuun asti, sinun horoskooppisi suosii viimein ihmissuhteita. Töissä leijona voi odottaa hyvinansaittua rauhaa, joten aikaa on paljon perhevierailuille tai matkoille. Pitkät parisuhteet ovat erittäin vahvoja, joten vaikka tiellesi tulisi esteitä, pääset helposti niistä yli ja voit jatkaa eteenpäin. Voit vahvistaa niitä erilaisten urheiluaktiviteettien avulla, kuten sulkapallo tai pöytätennis.