Leijona Horoskooppi 2021

Vuoden 2021 horoskooppi lupaa leijonalle useita kiinnostavia kokemuksia. Tämä vuosi sopii loistavasti uusissa paikoissa vierailuun sekä lähentymiseen sellaisten henkilöiden kanssa, joihin en normaalisti edes tutustuisi – myös niihin, joita olet saattanut aiemmin pitää täysin epäkiinnostavina. Näiden yhteyksien vastustaminen ei ole kannattavaa, sillä ne voivat auttaa sinua etenemään. Leijona inhoaa rutiineja, joten tämän vuoden arvaamattomuus sopii hänelle erinomaisesti.

Kevään tullessa kehosi ja mielesi heräävät eloon: elämänhalusi kukoistaa ja saat paljon hyviä ideoita. Henkinen energiasi on järkkymätöntä, mikä see leijonan tuntemaan itsensä maailman valtiaaksi – muista kuitenkin varoa yliherkkyyttä, sillä se voi lannistaa sinut nopeasti. Sinulla on taipumus ottaa loukkaukset liian henkilökohtaisesti, joten suosittelemme, että et piilottele tunteitasi: vain siten vapaudut muiden asettamista ansoista.

Kesällä Jupiterin ollessa vesimiehessä, olet erityisen avulias läheisiäsi, erityisesti perhettäsi, kohtaan. Horoskooppisi mukaan edessä on mahdollisesti konflikti, joka järisyttää ihmissuhteitasi lähipiirissäsi. Sinulla on tilanteessa merkittävä vastuu, josta sinun ei tule luopua. Älä kuitenkaan unohda pitää itsestäsi huolta, joten suunnittele esimerkiksi lomamatka tai aloita urheiluharrastus.

Vuoden toisella puoliskolla koet epätavallisia kokemuksia. Tämä ajanjakso sopii erinomaisesti itsellesi ennestään tuntemattomiin kohteisiin matkustamiseen. Ole tarkkana ystäviesi ja sosiaalisen piirisi suhteen, sillä se tulee laajentumaan. Saatat myös kohdata henkilön, joka muuttaa elämääsi voimakkaasti.

Horoskooppisi toivoo sinulle kasvua, mutta se on kiinni yhdestä seikasta: oletko siihen valmis? Kohtaa rohkeasti myös vaikeimmatkin haasteet, etenkin ne, jotka koskevat uraasi – tulet hyötymään suuresti voittamistasi haasteista.

Vuoden lopulla leijona pääsee rentoutumaan. Vuosi 2021 on sinulle kokonaisuudessaan kuormittava, joten talven tullen kannattaa levätä perheen parissa. Se valmistelee sinua tuleviin haasteisiin, antaa sinulle uutta energiaa ja parin viikon kuluttua oletkin valmis vetämään syvää henkeä ja saavuttamaan salaisimmatkin toiveesi.