Oinas Horoskooppi 2018

Tänä vuonna tämän tulisen, Marsin hallitseman merkin alla syntyneillä on runsaasti energiaa, jota voidaan parhaiten käyttää työelämässä. Kuitenkaan, sinulta ei jää puuttumaan mitään ihmissuhteissa. Uutteruuden ja itsepintaisuuden ansiosta, mikä on tyypillistä Oinaille, voit saavuttaa asettamasi tavoitteet. Ei vain henkilökohtaisten ​​ominaisuuksiesi vuoksi, vaan myös planeettojen aseman vuoksi on varmaa, että horoskooppi 2018 tulee olemaan erittäin myönteinen Oinaille.

Vuoden ensimmäisten kuukausien aikana, ihmissuhteesi saattavat jumiutua. Venuksen vaikutus on hyvin intensiivistä, jolloin saatat tulla herkäksi tunteiden suhteen. Sinulla ei ole mitään vaikeuksia toimia epäröimättä ja ottaa johtajan rooli, mikä tekee sinusta loistavan ehdokkaan johtotehtäviin. Pomot tulevat varmasti huomaamaan tällaisen potentiaalin.

Kevätkuukaudet 2018 tuovat uusia ja epätavanomaisia ​​ideoita Oinaalle. Kuitenkin, johtuen liiallisesta unelmoinnista, saattaa ilmaantua vaikeuksia keskittyä todellisuuteen. Suhteista puheen ollen, hellittämättömyytesi osoittautuu jälleen todeksi. Olet jääräpäinen lemmekkyydessäsi. Lisäksi, impulsiivinen käytöksesi ja sydämesi valta yli mielen lupaavat suurta ja romanttista rakkautta. Sinusta tuntuu hyvältä, kun ympärillä on ystäviä tai missä tahansa, missä voit levätä vapaana arjen ongelmista.

Lämpiminä kuukausina, koska Venus on Leijonassa, voit odottaa rauhaa omassa elämässäsi. Ihmissuhteesi ovat hyvin uskollisia ja kunnioittavia. Käänteitä ei tapahdu ja yhden yön jutut eivät houkuttele sinua. Kesän aikana tulee uralle suotuinen jakso. Kykysi analysoida ja päästä asian ytimeen on nyt kukassa. Kuitenkin varo terveyttäsi, et saa laiminlyödä itseäsi liikaa työn kustannuksella.

Syksyllä 2018 suurin osa huomiosta tulisi suunnata perheeseen, horoskoopin mukaan. Olipa syy alakuloisuuteesi mikä tahansa, löydät aina apua ja uutta energiaa, kun ympärilläsi ovat lähimmäisesi. Lisäksi, Merkuriuksella Skorpionissa on myönteinen vaikutus kykyysi omaksua tietoa. Niin kauan kuin olet keskittynyt, mikään este ei tunnu liian isolta. Luultavasti tunnet myös uteliaisuutta. Sinulla ei ole vaikeuksia puhua aiheista, joita pidetään tabuna.

Vuoden loppuun mennessä, Oinaan tulee erityisesti keskittyä koulutukseen. Tunnet vastuuta näinä aikoina ja myös moraalinen näkökohtasi on vahva. Se vaikuttaa työsuoritukseesi sekä henkilökohtaiseen elämääsi. Asetat prioriteettisi järjestykseen ja selvität, mikä on sinulle tärkeää, minkä avulla voit aloittaa seuraavan vuoden selkein mielin ja tietyin tavoittein.