Oinas Horoskooppi 2021

Oinaan horoskooppi vuodelle 2021 keskittyy pitkälti aineelliseen turvallisuuteen. Vuoden alussa oinaat menettävät voimiaan, mutta tästä huolimatta he keskittyvät tarkasti siihen, miten edetä urallaan. Tämä vaihe muistuttaa toukan metamorfoosia: tulevina kuukausina kuorioudut kuin kaunis perhonen, jolla on tiedossaan selkeä suunta uralleen.

Kevään alussa oinaalla on tunne valmiudesta, selvyydestä ja omistautuneisuudesta, joten lähdet toteuttamaan asettamiasi työtavoitteita. Älä kuitenkaan unohda elämäsi muita osa-alueita, erityisesti terveyttäsi. Saatat sairastua, ja mikäli et anna sille riittävästi huomiota, se kostautuu myöhemmin. Työ ei ole kaikki kaikessa, ja on tärkeää muistaa kiinnittää huomiota myös terveyteen, perheeseen ja ystäviin.

Kesää kohti edetessä oinaan horoskooppi vie tätä kohti ihmissuhteita. Mikäli olet vakavassa suhteessa, nyt on aika ottaa seuraava askel. Muutto yhteen? Kosinta? Perheen perustaminen? Universumi on tukenasi näissä päätöksissä. Ole kuitenkin tarkkana nopeiden päätösten kanssa, sillä emotionaalinen puolesi on voimakkaampi kuin aiemmin.

2021 toisella puoliskolla horoskooppi vie oinasta enemmän kohti työtä, mikä selittyy Marsin sijainnilla neitsyessä. Universumi tarjoaa sinulle tilanteita, jotka herättävät luovuutesi ja saavat sinut ajattelemaan. Voit luottaa siihen, että niin työ- kuin tapaamiset kiinnostavien yksilöiden kanssa saavat luovuutesi virtaamaan. Koska vastaanotat tietoa hyvin, suosittelemme sinulle myös paljon lukemista.

Läpi vuoden oinaan tulisi pitää huolta terveydestään. Tämän merkin alla syntyneet ihmiset ovat erittäin herkkiä vuodenaikojen vaihteluille, joten he sairastuvat herkästi näissä vuoden vaiheissa. Voit kuitenkin ehkäistä sairastumista omalla toiminnallasi huolehtimalla riittävästä vitamiinien saannista sekä liikkumalla säännöllisesti.

Vuoden lopulla oinaan tulee varoa, ettei hän toimi liian itsevarmasti. Tulet saavuttamaan paljon 2021 vuoden aikana, ja aineellinen turvasi siirtyy uudelle tasolle. Muista silti pysyä vaatimattomana. Menestyksesi palkitaan tai tullaan palkitsemaan kuten pitääkin, eikä sillä ole syytä leveillä, sillä se voi olla inhottavaa perheellesi ja ystävillesi.