Rapu Horoskooppi 2017

Maapallon luonnollisen satelliitin alla - Kuun, joka hallitsee tätä horoskooppimerkkiä Rapua, on usein herkkä, emotionaalinen ja empaattinen. Tähdet kuitenkin sanovat, että Ravulla ei ole lainkaan helppo horoskooppi vuoden 2017 aikana. Varsinkin kohti vuoden loppua. Voit kuitenkin odottaa positiivista energiaa ihmissuhteissa. Mitä tulee uraasi, valmistaudu mieluummin olemaan passiivinen, kuin ottamaan isoja loikkia. Tänä vuonna edistys, koskien persoonallisuuttasi, ei kulje ohitsesi, kaikkihan kuitenkin kypsyvät.

Vuoden 2017 alussa et ole tyhjäkäynnillä. Töissä yrität todella, kun muut nukkuvat tai eivät kykene selviytymään. Jos pidät yllä niin nopeaa työtahtia, voit odottaa palkintoja työssä. Toisaalta ei olekaan hyvä idea ottaa töitä kotiin mukanasi. Sinun pitäisi viettää vapaa-aikaa sen sijaan perheesi ja rakkaittesi kanssa. Tarvitset myös aikaa rentoutumiseen.

Kevään tulon myötä Rapu voi odottaa positiivista energiaa suhteisiin. Ystävälliset ja iloiset ihmiset ympäröivät sinut. Mutta älä yritä elää täydellisessä kuplassa ja unohtaa ulkomaailmaa. Sinun tulisi pitää silmät auki, varsinkin sinkkuihmisten, jotka kaipaavat vastakkaisen sukupuolen seuraan. Tänä aikana tulee suurin mahdollisuus kokea romantiikkaa. Ja kuka tietää, ehkä tällä kertaa ihastus muuttuu suhteeksi. Siksi kannattaa suunnata ihmisten pariin ja pitää hauskaa.

Kesällä 2017 parisuhteessa olevat Ravut voivat odottaa harmonian ja hyvinvoinnin palautumista. Pariskuntana vietetyn loman jälkeen, olet mukavan rento ja valmis edessä oleviin vaativampiin työkuukausiin. Syyskuussa horoskoopin mukaan, sinulla on yksi mahdollisuus tehdä merkittäviä muutoksia uraasi. Älä menetä mahdollisuutta, ja jos tiedossa on tuottoisa tarjous, tartu siihen tiukasti. Horoskoopin mukaan nyt on hyvä aika pelata.

Vuoden lopun uhatessa, horoskooppi osoittaa Ravun joutuvan vaikeuksiin työssä. Tällä kertaa, älä luota vieraan apuun. Saatat joutua selviytymään yksin. Tämä kokemus voi ravistella sinua, mutta lopulta, kehityt huomattavasti, voit myös muistaa sen hyvällä tavalla. Lisäksi kun otetaan huomioon oma ahkeruutesi, voit kääntää sen eduksesi, ansaittu palkkiosi on varmaa.

 

Ota yhteyttäFacebook