Rapu Horoskooppi 2018

Tämän Kuun hallitseman emotionaalisen horoskooppimerkin alla syntyneet ihmiset voi odottaa vuotta täynnä hienoja kokemuksia. 2018 horoskooppi ennustaa, että Ravut tulevat saavuttamaan suuria asioita urallaan sekä henkilökohtaisessa elämässään. Mikä tärkeämpää, teet loppujen lopuksi unelmistasi totta ja täytät enemmän kuin vain yhden odotuksen. Joitain ongelmiakin saattaa ilmetä, mutta maalissa sinua odottava palkinto on sen arvoista. Lisäksi, matkan varrella keräämäsi kokemukset ovat korvaamattomia.

Horoskoopin mukaan, 2018 alku tuo harmoniaa ihmissuhteisiin. Venuksen positiivisen vaikutuksen vuoksi, mielesi on avoin, jolloin tulet toimeen ja rakennat uusia yhteyksiä ihmisten kanssa helposti. Kuitenkin, jos kyseessä on henkilökohtaiset tai intiimit asiat, sinulla on taipumus antaa tunteiden hallita. Rationaalisuus astuu sivuun. Olet hyvin haavoittuvainen sellaisina hetkinä, joten kannattaa varoa kenelle avaudut.

Merkurius, joka on Oinaassa keväällä 2018 lupaa ura-apua Ravuille. Kiitos sen vaikutuksen, mielentilasi on päättäväinen, joten sinulla ei ole ongelmia ratkaista minkäänlaisia ​​ongelmia. Lisäksi, viestinnän suhteen olet hyvin itsevarma, energinen ja vakuuttava. Nyt on juuri oikea hetki investoida aikaa työhön ja hyödyntää sitä, sinun ei edes tarvitse pelätä pyytää pomoasi nostamaan palkkaasi.

Horoskoopin mukaan, kesäkuukaudet suuntautuvat jälleen suhteisiin. Miten hyvänsä, koet myös seikkailuja. Täytyy vain olla oikeiden ihmisten seurassa tai lakata pelkäämästä matkalle lähtemistä. Tulet huomaamaan, että et pelkää tuntematonta niin paljon kuin ennen. Lisäksi, saat paljon kokemusta ja itseluottamusta. Mahdollisille kumppaneille, Ravut ovat paljon houkuttelevampia.

Alkusyksystä 2018 tulee toinen ajanjakso, joka soveltuu Rapujen uran kehittämiseen. Merkurius on liittymässä Kauriiseen, joten sinulta ei puutu motivaatiota. Saatat myös saavuttaa hyvän itsehillinnnän, mikä on kätevää, kun on kyse ihmisten kanssa toimeen tulemisesta. Kannattaa kuitenkin varoa omaa terveyttäsi tänä aikana, koska olet tarkkamattomuuden aiheuttamien pienten loukkaantumisten vaarassa.

Omassa elämässäsi, todella arvostat ystäviäsi ja perhettä. Teet parhaasi pitääksesi suhteet sopusointuisina. Osittain siitä syystä Rapujen pitkäaikaiset suhteet menestyvät vuoden lopussa. Kuitenkin, varo kehittämästä riippuvuutta rakkaaseesi, tämä voisi hajottaa tunnetilasi.