Rapu Horoskooppi 2020

Ravun horoskooppi vuodelle 2020 näyttää olevan vähän kuin vuoristorata. Ihmiset, jotka ovat syntyneet tämän vesimerkin alla, jota kuu ohjailee, ovat erittäin herkkiä, joten he kokevat kaiken erittäin voimakkaasti. Perhe on heille erittäin tärkeä ja heidän perjeensä läsnäolo saa heidät tuntemaan olevansa parhaimmillaan. He yrittävät auttaa rakkaitaan aina kun mahdollista, mutta joskus, heidän tekonsa voivat olla melko armottomia.

Koko vuoden 2020 ajan, rapu tuntee Saturnuksen voimakkaan vaikutuksen, joka on valitettavasti muutaman ensimmäisen kuukauden aikana melko negatiivinen. Se saat sinut tuntemaan, että millään tekememälläsi ei ole mitään merkitystä, joten voit helposti masentua. Yritä löytää toimintaa, jokaa pitää sinut viihdytettynä ka kiireisenä. Horoskooppi suosittelee valitsemaan erilaisia harjoituksia, kuten joogaa, painonnostoa tai plastista voimistelua.

Maaliskuun alusta tunnelmasi alkaa parantua, ja rapuna, sinun on parasta käyttää tätä aikaa vahvistamaan ihmissuhteitasi perheesi ja kumppanisi kanssa. Ulkona alkaa lämmetä, joten ota esille pyöräsi tai hyppätkää autoon ja lähtekää yhdessä matkalle. Töissä ei ole mitään mutkia odottamassa, joten voit rentoutua ja nauttia hetkistä, joita vietät rakkaidesi kanssa.

Kesällä rapu kaipaa seuraa, joten he viettävät suurimman osan ajastaan ystäviensä kanssa. Kuitenkin horoskoopin mukaan, näyttäisi siltä, että ilmassa on myös rakkautta. Ehkäpä sinulla on viimein rohkeutta ilmaista tunteesi, jopa silläkin hinnalla, ettei niihin vastata. Suhteissa, seksuaalisuus ja intohimo ovat nyt heräämässä, joten olet kiinnostunut rakkastasi enemmän kuin koskaan ennen. Älä pelkää luopua stereotyypistä ja nauti romanttisesta lomasta kahdelle.

Tämän vuoden viimeiset kuukaudet vetävät sinua työelämän pyörteisiin, joihin et ole kiinnittäny paljon huomioyta koko vuoden 2020 aikana. Henkinen kapasiteettisi on nyt saavuttamassa maksiminsa, ja sen ansiosta, voit työskennellä, ratkaista ongelmia ja imeä uutta tietoa lähes vaivattomasti. Älä kuitenkaan liioittele sitä ylitöillä ja ylimääräisillä vuoroilla, etenkin jos sinun täytyy laiminlyödä perhettäsi sen takia. Sekä sinä että rakkaasi saatatte voitte olla pahoillanne siitä.