Skorpioni Horoskooppi 2017

Horoskooppi 2017 on valmistellut Skorpionille hyvin aktiivisen vuoden täynnä seikkailuja ja arvokkaita kokemuksia. Tässä planeetta Pluton hallitsemassa horoskooppimerkissä syntyneet ihmiset ovat usein vastahakoisia ja jopa ujoja, mutta loistavat erittäin vahvala tahdolla. Tänä vuonna voit odottaa etenemistä työssäsi, oman persoonallisuutesi kehittämistä ja tiettyjä oivalluksia, jotka saavat sinut kypsemmäksi ja tasapainoisemmaksi kuin koskaan ennen. Suhteiden alueella olet melko passiivinen ja vakaa.

Aloitat vuoden 2017 uudistuneella energialla. Tänä ajanjaksona, Skorpionien kannattaa keskittyä täysiaikaisesti uraansa. Mikään ei kuitenkaan tulee ilmaiseksi, ensin täytyy voittaa useita esteitä. Palkkio on sitäkin suloisempi; se odottaa sinua jälkeenpäin. Tänä aikana, loistat myös työhön liittyvissä suhteissa. Ystävällinen suhtautuminen esimiehiin ja työtovereihin kerää sinulle kiitosta. Toisaalta, horoskooppi neuvoo, että et voi laskea ketään liian helpolla. Toiset saattavat ajatella, että he voivat selvitä mistä tahansa rangaistuksetta.

Kevätkuukausien saapuessa, sinkkuyksilöt voivat mennä metsästämään erittäin onnistuneesti. He voivat odottaa pitkää intohimon yötä, mutta myös romantiikkaa. Suhteessa olevat voivat odottaa vakaata aikaa täynnä harmoniaa ja hyvinvointia. Pariskuntana vietetyn loman jälkeen, olet mukavan rento ja valmis tekemään vaikeampia työtehtäviä. Pysy vain keskittyneenä, äläkä tuudittaudu ympäristön tapahtumiin. Jos et kiinnitä työhösi riittävästi huomiota, voi horoskooppisi mukaan syntyä ongelmia.

Kesäkuukaudet tuovat odottamattoman tapahtuman. Ympäristöösi saattaa ilmaantua petturi. Joku joka näyttää ystävältäsi, mutta kovien aikojen tullessa, ja kun tarvitset apua, kääntää selkänsä sinulle. Näin ainakin opit arvostamaan tosi ystäviä. Kiitos tämän kokemuksen, sinun on aikaa pysähtyä hetkeksi ja selventää tärkeysjärjestystäsi. Tämä on hyvin rikastuttavaa ja vahvistavaa. Horoskoopin mukaan Skorpioni, erityisesti syyskuussa 2017 näyttää hyvin tasapainoiselta ja vakavalta, mitä voidaan hyödyntää parhaiten uralla.

Vuoden 2017 loppupuolella Skorpioni voi odottaa harmoniaa ihmissuhteissa, ja jos onnistut järjestämään aikasi tarkasti ja osoittamaan riittävästi vaivaa työsi eteen, voit myös odottaa menestystä työssäsi, ja olet ansainnut sen. Koskien terveyttä, tähdet eivät ole kovin myönteisessä asennossa. Varo erityisesti vilustumista ja pieniä vammoja.

 

Ota yhteyttäFacebook