Skorpioni Horoskooppi 2019

Vesielementin ihmistyypit ovat vahvaluontoisia taistelijoita. Skorpionin empaattinen ja huomaavainen luonne on eduksi ihmissuhteissa. Tähtien mukaan Skorpionin horoskooppi 2019 on energinen ja positiivinen. Erityisesti vuoden alkupuoliskolla. Selviydyt tiellä olevista esteistä helposti.

Horoskoopin mukaan vuosi 2019 alkaa rauhallseen tahtiin, ja sinulla on paljn aikaa tottua uusiin asioihin, joita vuosi tuo tullessaan. Kuu asema Kalassa vaikuttaa keskittymiskykyysi. Pakenet elämän reaaliteetteja, jotta voit painautua omiin ajatuksiin. Skorpionille tällä jaksolla tunteet ovat tärkeämpiä kuin rationaalinen ajattelu. On parasta jättää suuret päätökset, esimerkiksi työhön liittyvät, myöhemmälle ajanjaksolle.

Keväällä Skorpioni tulee taas ulos kuorestaan. Aiemman laskukauden jälkeen, nousu alkaa taas. Urheilijat menestyvät, kuten myös sinkut jotka haluavat asiaan muutoksen. Säteilet positiivista energiaa, joka vetää puoleensa useampiakin mahdollisia kumppaneita. Sinulla on hauskoja aikoja tiedossa, etkä tule kyllästymään. Älä kuitenkaan unohda paneutua työelämääsi. Esimiehesi saattaa saada sinut laiskottelusta kiinni.

Kesä pyörii töiden ympärillä. Skorpioni voi vihdoin osoittaa kykynsä. Merkuriuksen suotuisa asema, erityisesti heinäkuussa, antaa sinulle henkistä voimaa. Mikä vain ongelma on helposti ratkaistu. Nyt olet korvaamaton työpaikallasi. Älä anna menestyksen nousta päähän, vaan pysy vaatimattomana.

Tilanne vähittäin rauhoittuu syksyllä. Skorpionin ura- ja yksityiselämä on nyt vakaata. Pysyvät suhteet kukoistavat. Syynä tähän on lisääntynyt vapaa-aika, jonka voit viettää parisi kanssa. Sinkkuja ei myöskään sivuuteta. He voivat innolla odottaa uutta tuttavuutta.

Merkusiuksen asema Vaa`assa, jonka vaikutuksen voi tuntea vuoden lopun lähestyessä, tuo horoskoopin mukaan hidastusta elämään Skorpionille. Kohtalo tuo vaikean päätöksen kohdallesi ja tarvitset aikaa sen ratkaisemiseen. Onneksi voit luottaa perheen, kumppanin sekä ystävien tukeen. Päätöksestäsi riippumatta he seisovat takanasi.