Vaaka Horoskooppi 2017

Ei ihme, että tämä vuosi on sinulle kuin olisit karusellissa. Planeetta Venus on hankalassa asemassa, joten Vaa'alla on erittäin kiireinen horoskooppi vuodelle 2017. Mutta älä huoli, selviydyt siitä hienosti, sellaisen kokemuksen jälkeen sinusta tulee vahvempi ja valmis seuraavaan haasteeseen. Kiitos hienon ja luovan luonteesi Vaa'at voivat keksiä uusia ideoita suhteessa uraansa ja ansaita menestystä työpaikoilla. Henkilökohtaisessa elämässäsi, tähdet lupaavat positiivista energiaa pääasiassa vuoden alusta.

Vaa'an vuoden aloitus on melko hektinen. Talvinen rentoutuminen ei kuulosta tutulta. Horoskooppi ennustaa, että tänä aikana voit kokea harmoniaa mutta myös suuria muutoksia suhteissa, riippuen siitä, oletko onnellisesti parisuhteessa vai etsitkö vielä sitä oikeaa. Älä pelkää tulla ulos tapaamaan onneasi ja suunnata ulos ihmisten pariin. Ihmiset ympärilläsi näkevät sinun säteilevän positiivista energiaa. Uran suhteen ei kannata paneutua nyt liikaa, koska se aiheuttaa vain ongelmia.

Keväällä 2017 urasi virkoaa. Esimiehesi tunnistavat lopultakin ponnistelusi. Jos jatkat sinnikkäästi nykyistä vauhtia, tavoitteesi ovat pian ulottuvilla. Sairaudet ja vammat välttävät sinua. Samoin voit nauttia rauhallisesta tasapainosta perheessäsi.

Käännepiste tulee kesällä 2017. Vaaka yrittää ratkaista kaikki ongelmat kerralla. Se saa vain sotkeutumaan kaikkiin tehtäviin ja työhön, ja tekee asemasi vieläkin hankalammaksi. Horoskooppi suosittelee kokoamaan prioriteettiluettelon, jonka mukaan voit sitten käsitellä kaikkia asioita erikseen. Älä ummista silmiäsi voinniltasi, on totta kun sanotaan: "terve sielu terveessä ruumiissa".

Et lepää edes syksyllä. Horoskooppi 2017 osoittaa, että Vaaka joutuu kamppailemaan muiden vaikeuksien kanssa. Joku perheestäsi saattaa olla pulassa. Sinun täytyy arvioida uudelleen painopisteesi. Perheen tulee pysyä yhdessä erityisesti vaikeina aikoina. Töissä sinulla on luultavasti paljon kiinni otettavaa, vapaa-ajan kustannuksella.

Vuoden lopussa, kun tilanne rauhoittuu, sinulla on runsaasti aikaa arvioida menneitä tapahtumia. Vapaa-aikasi sinun tulisi omistaa kumppanillesi, sillä et voinut aiemmin antaa sitä hänelle.

 

Ota yhteyttäFacebook