Vaaka Horoskooppi 2019

Vaa`an horoskooppi 2019 on täynnä tapahtumia, toisinkuin rauhallinen viime vuosi. Menestyt uraelämässä, mutta yksityiselämäsi myös kehittyy. Sinulla on sekä positiivisia, että negatiivisia tapahtumia tiedossa. Kuten kohtalo sallii. Tämän Venuksen hallitsevan tähtimerkin omaavat osaavat välttyä kaikilta vaaroilta. Vaa`at omaavat taiteellisia lahjoja. He ovat älykkäitä, oikeudenmukaisia ja rehellisiä. Joskus heidän liiallinen herkkyys voi kuitenkin koitua haitaksi.

Talven jakso vuoden 2019 alussa voi olla Vaa`alle tapahtumien aikaa. Ensin työtilaisuus tulee esiin, jonka kuitenkin voit menttää jos et toimi tarpeeksi nopeasti. Se tarkoittaa suurempaa työkuormaa, joka on kuitenkin lopuksi sen arvoinen. Päätös on kokonaan sinun. Lisäksi Merkurius Härässä aiheuttaa erityisesti maaliskuussa vahvan sukupuolivietin. Intohimo roihuaa sinun ja ihastuksesi välillä.

Kevät jatkuu samassa hengessä. Pysyville suhteille on täydellinen tilaisuus siirtyä uuteen vaiheeseen. Olette samalla aallonpituudella kumppanisi kanssa, joten ehdotukset otetaan hyvin vastaan. Jopa työelämässä tavoitteiden jahtaaminen sujuu hyvin.

Tilanne kääntyy kesäkuukausien aikaan, jolloin ympärilläsi oleva epärehellinen henkilö yrittää aiheuttaa sinulle vahinkoa. Tällä kertaa et voi luottaa toisten apuun. Sinun on huolehdittava tilanteen ratkaiseminen itse, jottai voit oppia ja kehittää luonnettasi.

Vaa`an syksy on myönteinen, erityisesti uran suhteen. Merkurius Kauriissa horoskoopin mukaan vaikuttaa keskittymiskykyysi ja itsekuriin. Kunhan vain pääset töihin, tavoitteet ovat sinun saatavilla. On varmaan tarvetta käyttää osan vapaa-aikaasi työn tekoon. Onneksi sinun perhe ja ystävät ovat ymmärtäväisiä, eikä se uhkaa suhteitasi.

Vuoden 2019 Vaaka viettää kodin rauhassa, horoskoopin mukaan. Sopu ympäröi sinua. Vaaka tuntee ylpeyttä aikasempien uratavoitteiden saavuttamisesta. Voit käyttää vapaantunen ajan siivoukseen, taikka urheilulajieihin jotka innostavat sinua.