Vaaka Horoskooppi 2020

Vaaka merkin alla syntyneitä ihmisiä hallitsee Venus, mikä antaa heille hyvin herkän persoonallisuuden. Sitä ilmaistaan usein taiteen kautta, olipa se sitten tanssia, maalaamista, muotia tai musiikkia. Vaa'an horoskooppi vuodelle 202 tulee olemaan täynnä tunnepitoisia kokemuksia, sekä positiivisia että negatiivisia, jotka aiheuttta Saturnin oleminen ravussa.

Vuoden 2020 ensimmäisinä kuukausina kokemuksesi syvenevät; mutta tällä kertaa, valitettavasti, negatiivisella tavalla. Saturnin vaikutuksesta kauriissa, olet huolissasi epäonnistumisesta tai hylkäämisestä, mikä saattaa johtaa äärimmäisissä tapauksissa masennukseen. Tälläisina hetkinä, on tärkeää ymmärtää, että ei ole mitään pelättävää, koska virheet auttavat meitä kasvamaan ja olemaan parempia kaikessa mitä me teemme.

Keväällä vaaka kokee paljon positiivisemman ajanjakson. Silloin tulee olemaan paljon mahdollisuuksia vahvistaa perhesuhteita, mikä sinun tulisi todella käyttää hyväksi. Tällä ajanjaksolla, etenkin maaliskuussa, horoskooppisi suosii myös rakkautta. Jos olet miettinyt kihlautumista, avioliittoa tai mitä tahansa muuta muotoa olevaa rakkaudentunnustusta, on aika ottaa tarvittavat askeleet.

Kesän saapuessa tähdet tuovat sinulle useita työtarjouksia ja mahdollisesti jopa ylennyksen. Nyt vaa'an tulisi todella keskittyä uraan ja ehkä miettiä säästöjensä sijoittamista, jos heistä tuntuu siltä. Välttelet yleensä hätäisiä päätöksiä, mikä on hyvä asia. Nyt tällainen käyttäytyminen saattaa kostautua sinulle. Tästä syystä, mieti jokaista muutosta kunnolla ja kysy niistä sellaiselta, johon luotat täydellisesti.

Syyskuusta vuoden loppuun asti, todellisuus ei tunnu sinulle tärkeältä. Suosit aktiviteetteja, joihin voit laittaa sydämesi ja sielusi. Horoskooppi The horoscope ehdottaa, ettet pakota itseäsi mihinkään. Ei ole mitään väärää jäädä kotiin ja antaa mielikuvituksesi laukata villinä samalla kun teet jotakin luovaa, sen sijaan että juhlisit ystävien kanssa.

Koko vuoden 2020 aikan. tulee varmasti olemaan hetkiä, jollin sinusta tuntuu,että et pysty hallitsemaan ollenkaan tunteitasi. Muista, että voit estää näitä tapahtumasta harjoituksilla kuten jooga tai meditaatio.