Vesimies Horoskooppi 2018

Uranuksen hallitsemana, Vesimiehen horoskooppi on positiivinen , erityisesti 2018 puolivälissä. Tämän horoskooppimerkin alla syntyneet ihmiset ovat usein intellektuelleja ja kunnostautuvat innovatiivisilla ideoilla, siksi he pystyvät käsittelemään elämän ongelmia helposti. Joka tapauksessa, tämän vuoden aikana voit odottaa menestystä työssäsi, eikä vain oman persoonallisuutesi vuoksi. Mitä tulee suhteisiin, tilanne on vakaa ilman merkittäviä käänteitä edessäpäin.

Vesimiehille uuden vuoden alku tuo jonkinlaista hidastumista pyrkimyksiin. Urasi sijaan, keskityt lähinnä suhteisiin. Sinulla on muutenkin taipumus eristää itsesi muista. Voit parhaiten ollessasi omillasi.

Horoskoopin mukaan, tilanne kääntyy ympäri kokonaan maaliskuussa. Merkuriuksen vaikutuksesta Kaloissa Vesimiehet voivat odottaa uutta positiivista energiaa. Kommunikoit erinomaisesti ja muodostat johtopäätökset toisen puolikkaasi kanssa nopeasti ja helposti. Mielesi pystyy käsittelemään paljon energiaa. Hyödynnät parhaiten tämän ajan urallasi, jossa saatat saada tärkeitä kontakteja, mutta myös henkilökohtaisessa elämässä.

Kesäkuukaudet ovat menestyksekkäitä. Pärjäät hyvin työssä, minkä suhteen sinun täytyy vain pysyä nykyisessä vauhdissa, sekä myös henkilökohtaisessa elämässä. Horoskooppi paljastaa tämän lämpimän kauden 2018 olevan nautittavin Vesimies-sinkuille, koska mahdollinen kumppani on odottamassa. Tunnet vahvan yhteyden sinun ja tapaamasi henkilön välillä. Keskinäinen sympatia on itsestäänselvyys, jolloin on suuri mahdollisuus muodostaa uusi ja vahva side.

Syksy tuo melko vakavan mielialan Vesimiehille. Ensimmäinen ihastuneisuus on luultavasti mennyt, mutta se ei tarkoita, että tunteesi olisivat heikompia, päinvastainen. Teistä on tullut tasa-arvoisia ja vakavasti otettavia kumppaneita. Tämä ajanjakso on myös hyvä pitkän aikavälin suhteille, jotka ovat vakaita ja harmonisia. Tilanne työssä on tavallaan mielenkiinnoton. Olet jo saanut tilaisuutesi, joten jos olet hukannut sen, et voi tehdä asialle mitään.

Horoskoopin mukaan, tuleva 2018 loppu tuo sinulle valtavaa henkistä energiaa, Merkuriuksen vaikutuksesta Skorpioniin. Voit käsitellä valtavia määriä tietoa helposti. Et kuitenkaan voi oikeasti ​​hyödyntää sitä työssä. Sinun pitäisi keskittyä opiskeluun ja valmistautua tulevaisuuteen. Et koskaan tiedä, milloin tieto on tarpeen olla käsillä. Mieti terveyttäsikin, äläkä aliarvioi ennaltaehkäisyä kylminä päivinä.