Vesimies Horoskooppi 2020

Tällä ilmamerkillä syntyneet ihmiset ivat kahden planeetan hallinnan alla - Saturnus ja Uranus, mikä antaa heille hyvin joustavan, mutta vahvan, persoonallisuuden. He harvoin valitsevat saman suunnan kuin valtayhteisö ja he myös tuntevat suurta tarvetta auttaa muita. Tämä on osittainen syy siihen, miksi vuoden 2020 horoskooppi vesimiehelle on täynnä yrityksiä hoitaa muiden ihmisten ongelmia.

Tämä saattaa kuitenkin kostautua, etenkin vuoden 2020 ensimmäisinä kuukasina, koska tämän ajanjakson aikana, olet ylitse huolehtiva, Jupiterin vaikutuksenalaisena sen ollessa kauriissa. Kaikki eivät arvosta sitä, että joku sekaantuu heidän elämäänsä, huolimatta siitä kuinka hyvät aikeesi ovat. Saatat tuhota sekaantumisellasi ihmissuhteita. Tämän takia horoskooppi ehdottaa pitämään huolen omista asioistaan ja yrittämään vahvistaa ystävyyssuhteita ja romanttisia suhteita nauttimalla rentouttavaa aikaa yhdessä.

Kevätkuukausina kommunikointikykysi pääsevät etusijalle. Uran suhteen, vesimiehellä menee hyvin tiimityössä, jossa puhetaitosi ja ainutlaatuiset näkökulmasi voivat estää useita sioita tapahtumasta. Käyätä näitä vahvuuksia hyväksesi myös keskustellessasi kumppanisi kanssa. Horoskoopin mukaan, jotkin vanhat selvittämättömät ongelmat, joita sinun ei ole vaikea käsitellä, saattavat nousta pintaan.

Jos olet tähän sati ajatellut, että kaaos hallitsee elämääsi, tulet iloitsemaan siitä, että kesä, ja vastaavasti Jupiterin asema neitsyessä, antaa sinulle tarvittavia järjestelykykyjä saadaksesi elämäsi järjestykseen. Ainoa asia, joka saattaa hidastaa vesimiesten kehitystä, on heidän yliherkkyytensä. Kuitenkin loma perheen tai kumppanin kanssa, mieluiten aikaisemmin tuntemattomassa paikassa, pitää sinut poissa negatiivisista tunteitasi.

Syksyn ja talven aikana vesimiehet kokevat tarvetta arvioida ihmissuhteitaan, etenkin romanttisia. Tästä syystä pitkät keskustelut tulevaisuudesta eivät ole poikkeuksellisia. On kannattavaa sijoittaa energiaa myös työelämään - siellä saattaa olaa mielenkiintoinen mahdollisuus uralla edistymiseen. Varo myös ylimääräistä tuhlaamista, muuten saatat menettää kaikki taloudelliset säästösi odottamottamoien kulujen takia vuoden 2020 lopussa.