Vesimies Horoskooppi 2021

Vesimiestä ystävällisempää tähtimerkkiä ei hekposti löydy. Tämä ilmamerkki vetää muita ihmisiä puoleensa, sillä heidän läsnäolonsa voi sekä hyödyttää, että viihdyttää heitä. Vesimiehen haaste on, että he eivät kykene ilmaisemaan tunteitaan riittävän tarkasti, joten selittelyn sijaan he mieluummin vetäytyvät. Vuoden 2021 horoskooppi on vesimiehelle hyvin haastava, sillä he joutuvat ilmaisemaan tunteensa – muutoin he saattavat menettää useita hyviä, pitkäkestoisia ihmissuhteita.

Keväällä tahtisi tuntuu hidastuvan, mikä saattaa tuntua siltä kuin et edistyisi lainkaan. Älä kuitenkaan menetä toivoasi, vaan ota tämä ajanjakso levon kannalta – kun aikasi koittaa, tämä tulee olemaan sen arvoista. Rutiinit alkavat tuntua kuluttavilta, joten kannattaa kokeilla uutta harrastusta tai opiskella alaa, joka on kiehtonut sinua jo jonkin aikaa.

Kesä tulee olemaan hieman haastavampaa aikaa, sillä Jupiter on vesimiehessä. Olet ehkä tehnyt jotain, mitä nyt kadut. Lopulta vesimiehen on kerrottava totuus, sillä asian lykkääminen ei ole enää viisasta – horoskoopista voimme huomata, että rehellisyytesi tullaan palkitsemaan. Vaikka haluaisitkin vain tukahduttaa tunteesi, tällä kertaa on kannattavampaa kertoa niistä. Se ei välttämättä ole aluksi helppoa, mutta et tule katumaan.

Vuoden 2021 toisella puoliskolla perheesi käy läpi kriisin. Horoskoopin mukaan suhteesi niihin perheenjäseniin, joiden kanssa välit ovat olleet heikommat, tulevat vahvistumaan. Tästä johtuen perheesi tulee jakautumaan, joten varaudu useisiin väärinkäsityksiin.

Vesimiehellä on taipumusta ahdistukseen, ja mikäli hän ei työstä sitä, asiat voivat päättyä kehnosti. Pidä mielessäsi, että myös tämä vaihe menee lopulta ohi, ja pian olet onnellisempi kuin koskaan. Joskus myrskyt aiheuttavat tuhoa; joskus ne puhdistavat polkuasi ja auttavat sinua kasvamaan.

Vuoden loppu tulee olemaan melko rauhallinen, mutta tunnet tarvetta eristäytymiseen. Et välttämättä halua osallistua yhteisiin aktiviteetteihin ystäviesi kanssa, mutta et tule katumaan sitä. Joskus ympäristön muutos ja muiden näkökulmien kuuleminen voi olla todella hyödyllistä.