Härkä Horoskooppi 2023

Vuonna 2023 Härät ovat lähinnä rahan ja uusien kokemusten perässä. Heidän vahvat puolensa tulevat olemaan sinnikkyys ja kunnianhimo, ja siksi horoskooppi 2023 suosittelee, että menet suoraan tavoitteitasi kohti etkä anna muiden mielipiteiden häiritä sinua. Kuitenkin, koska tämän maamerkin edustajat ovat alttiita materialismille, rahan tavoittelussa he voivat helposti ajautua tilanteisiin, joissa he saattavat vaikuttaa tunteettomilta. Tämä ei koske ihmissuhteita ja voit odottaa erittäin vahvoja ja tunteellisia kokemuksia tältä osin.

Aloitat uuden vuoden täynnä tarmoa ja motivaatiota. Vahva tarve suunnitella asioita yksityiskohtaisesti hyvissä ajoin vie sinua eteenpäin. Sinulta ei todellakaan puutu selkeää näkemystä urastasi ja halua tehdä mahdollisimman paljon – tarkoitti se sitten osallistumista erityisiin seminaareihin tai opiskelua ahkerasti yöllä.

Kevätkuukaudet herättävät halun matkustella ja tutustua uusiin kulttuureihin. Suunnitelmasi yhdistää matkakokemukset rahan tekemiseen onnistuu hyvin. Ystäväsi tukevat sinua tai he jopa tarttuvat suunnitelmaasi ja tulevat mukaasi. Tänä aikana sinulla on suuri ruokahalu, joten tarkkaile painoa ja älä unohda treenata.

Johtuen Venuksen asemasta aistisi voimistuvat etenkin keväällä ja koet tuplasti kaiken rakkaussuhteisiin liittyvän. Tulet käymään syvällisiä keskusteluja kumppanisi kanssa ja myös kauniit yhteiset hetket odottavat teitä. Tällä hetkellä asetat kuitenkin suuria vaatimuksia itsellesi ja kumppanillesi, mikä voi aiheuttaa erimielisyyksiä ja riitoja, joihin liittyy erittäin voimakkaita tunteita. Jos sinulla ei ole vakituista kumppania, ehkä sielunkumppanisi odottaa sinua nurkan takana tänä aikana.

Syksyllä tunnet itsesi väsyneeksi ja otat etäisyyttä muihin. Uppoutuminen kirjojen lukemiseen itsensä kehittämiseksi on hyvä ratkaisu tähän rauhalliseen aikaan. Tämä johtuu siitä, että tietyt muutokset nykyisessä ajattelutavassasi saavat alkunsa. Voit myös hyödyntää tätä ajanjaksoa vanhojen tavaroiden lajitteluun ja luoda kaapissasi tilaa uusille.

Talvella olet hukkua vuoden aikana kertyneisiin vastuisiin, ja tunnet olosi turhautuneeksi. Mutta älä niele sitä; maailma ei hajoa, vaikket saisi jotain valmiiksi. Tee parhaasi, mutta älä liioittele. Sinun on parasta nauttia ystävien ja perheen seurasta ja rentoutua.