omikron Tau RA:3H26m Dec:9°5' lambda Tau RA:4H2m Dec:12°32' Hyadum I RA:4H21m Dec:15°40' Hyadum II RA:4H24m Dec:17°35' Alcyone RA:3H48m Dec:24°9' Ain RA:4H30m Dec:19°13' tau Tau RA:4H43m Dec:22°59' Alnath RA:5H27m Dec:28°37' Aldebaran RA:4H37m Dec:16°32' theta Tau RA:4H30m Dec:15°54' zeta Tau RA:5H39m Dec:21°9'

Härkä Horoskooppi

Vahva ja itsepäinen, mutta käytännöllinen ja päättäväinen

Horoskooppi 2023

maaliskuu 2023  |  huhtikuu 2023

Päivittäinen horoskooppi - Härkä

Älä lannistu, kun asiat eivät suju. Et voi aina olla paras. Jokaisella on huonoja päiviä, joten ihmiset varmasti ymmärtävät tunteesi. Jaa ongelmasi ja paha mieliala kaikkoaa.

Kiinnostavan henkilön tapaaminen vie jalat altasi. Älä ole äkkipikainen – se voi pilata kaiken.

Treenaa käsipainoilla ja hypi hyppynarulla. Huomaat, että tämä on hauskaa.

Sinun ei tulisi yrittää ylittää kykyjäsi. Vain sinä tiedät omat rajasi. Älä anna muiden pakottaa sinua.

Horoskooppi huomenna >>

Härkä Ominaispiirteet:

Härkä liitetään planeetta Venukseen, jonka ominaispiirteitä ovat kauneus ja raikkaus. Nais-Härät ovat enimmäkseen materialistisia henkilöitä, jotka yrittävät löytää elättävyyttä kaikessa. Kuitenkin he ovat hyvin herkkiä ja he hukkuvat usein heidän tunteisiinsa. Periksi antamattomuus on hyvin tyypillistä heille. Tämän maallisen merkin ihmiset ovat syntyneet keväällä ja tästä syystä he rakastavat luontoa ja taiteita, joiden avulla he voivat tyydyttää uteliaisuuden ja seikkailunhalunsa. He laittavat kaiken energiansa eri asioiden kokeiluun. Ensisilmäyksellä Härkä voi vaikuttaa hieman oudolta eikä lainkaan lähestyttävältä, mutta heillä on kyky nauttia elämästä erittäin intensiivisesti.

Huippuunsa kehittyneen todellisuudentajunsa ansiosta he ovat joskus hyvin epäluottavaisia uusia asioita kohtaan. He ovat periaatteellisia ja jos heillä on jokin unelma, he ovat valmiita omistamaan kaikki energiansa sen saavuttamiseen. Tämä liittyy vahvasti heidän toiseen piirteeseensä, tarkoituksellisuuteen. Härät ovat hyvin rehellisiä ja kunnianhimoisia, he yrittävät voittaa jokaisen kilpailun. He ovat lainkuuliaisia ja heillä on hyvä huumorintaju. He kärsivät suuresta ruokahalusta, joka joskus johtaa kömpelöön ulkomuotoon.

Härän paheet voidaan yhdistää heidän rehellisyyteensä. Heitä on helppo loukata ja heidän peräänantamattomuutensa takia heidän mielipiteitään on lähes mahdoton muuttaa ja heiltä on vaikea saada anteeksiantoa. Heidän mukavuudenhalunsa lähentelee laiskuutta. Pahin pahe on kuitenkin ja myös suurin vaara on heidän itsepäisyytensä, joka johtuu tarkoituksellisuudesta ja kunnianhimosta. Joskus he ovat niin innostuneita ideoista ja suunnitelmista, että he ohittavat kaikki argumentit ja vastalauseet riippumatta siitä, miten tärkeitä ne ovat ja täten he käyttäytyvät joskus kylmästi ja tunteettomasti.

Mitä työuraan tulee, Härällä ei ole juuri ongelmia, sillä he ovat ahkeria ja motivoituneita ansaitsemaan rahaa. Heidän tarkoituksensa ja ponnistuksensa olla paras takaa heille hyvän palkan. He valitsevat siis ne ammatit, joissa on hyötyä itsepäisyydestä, peräänantamattomuudesta ja henkilökohtaisista kyvyistä. He tykkäävät työskentelystä rauhallisessa ympäristössä ja heille sopii paremmin aktiviteetit, joissa ei tarvitse ponnistella henkisesti eikä fyysisesti.

Parisuhteessa Härät arvostavat huolenpitoa ja rakastavat kuulla kohteliaisuuksia. Voit aina luottaa heihin, jopa uskottomuuden riskin läsnäollessa, heidän aistillisuutensa takia. He menevät yleensä naimisiin tosi yllättäen. Heidän täytyy voida luottaa ystäviin ja heillä täytyy olla vakaan perheen tuki.