Suhdehoroskooppi

Suhdehoroskooppi

Suhde on liitto kahden ihmisen välillä, jotka ymmärtävät toisiaan. He haluavat jakaa kokemuksiaan, ideoitaan, unelmiaan ja tehdä tulevaisuuden suunnitelmia yhdessä. Siksi he luovat suhteen. Tunnettu sananlasku sanoo, että "monet kädet tarkoittavat kevyttä työtä" ja se on totta. Jos ihminen olisi yksin, kenen kanssa hän jakaisi ilonsa, ongelmansa ja ongelmansa? Yksinkertaisesti sanottuna on lahja, että sinulla on joku, joka tukee sinua aina kun tarvitset, ja meidän tulee arvostaa sitä.

Suhdehoroskooppi

Suhdehoroskooppi yhdistää 12 horoskooppimerkkiä, jotka on jaettu neljään elementtiin: tuli, vesi, maa ja ilma. Kaikki merkit ovat jossain määrin yhteensopivia. Jotkut heistä enemmän, toiset vähemmän, loput muodostavat ihanteellisen parin.
Tulihoroskooppimerkit ovat Oinas, Leijona ja Jousimies. Veteen liittyvät horoskooppimerkit ovat Kalat, Rapuja Skorpioni. Maan merkkejä ovat Härkä, Neitsyt ja Kauris, kun taas Kaksoset, Vaaka ja Vesimies pitävät päänsä aina pilvissä.

Sanotaan, että vastakohdat vetävät puoleensa, mutta se ei aina ole totta. Esimerkkinä voimme ottaa tulen ja veden yhdistämisen. Vesi sammuttaa tulen, joten Kala voi kesyttää intohimoisen Leijonan, mutta se on vastoin hänen luonnettaan, joten tällä suhteella ei ole lupaavaa tulevaisuutta. Päinvastoin, ilma ruokkii tulta, ja siksi esimerkiksi Kaksoset on ihanteellinen kumppani Härälle, koska hän ymmärtää häntä.

Suhdehoroskoopin mukaan samat horoskooppimerkit houkuttelevat ja ymmärtävät toisiaan eniten. Mutta poikkeuksia voi löytää kaikkialta. Esimerkiksi kahden tulen - Leijonan ja Leijonan - yhdistäminen tuo esiin kipinöitä. Nämä kipinät voivat aiheuttaa ongelmia. Ravun ja Ravun liitto on kuitenkin erittäin rauhallinen ja ystävällinen, he ymmärtävät toisiaan, joten mikään ei voi yllättää heitä negatiivisesti.

Horoskoopin tulimerkit ymmärtävät eniten ilmamerkkejä ja myös toisiaan. Mutta tässä on kahden ääripään riski - he voivat rakastaa tai vihata toisiaan. Vesimerkit pystyvät ymmärtämään maamerkkejä. Heidän suhteensa on täynnä intohimoa, mutta myös täynnä harmoniaa. Horoskoopin ilmamerkit ymmärtävät eniten toisiaan. Heillä on niin paljon sanottavaa toisilleen, että he haluaisivat viettää koko elämänsä omassa fantasiassaan. He syntyivät optimisteina.

Mitä tahansa horoskooppimerkkiä kumppanisi on, vaikka horoskooppi ei olisikaan yhteensopiva hänen kanssaan, älä menetä toivoasi! Jokainen kivi voidaan särkeä, jokainen rannikko voidaan valloittaa. Se riippuu vain vahvuudestasi ja kärsivällisyydestäsi. Jos todella haluat sitä, tie on sinulle avoin. Parisuhteessa ymmärrys on tärkeää, siksi sinun kannattaa kuunnella kumppaniasi, voisit oppia jotain ja se voisi ainakin inspiroida sinua tulevaisuudessa.

 

Suhdehoroskooppi