Kuukalenteri

Meidän Kuukalenteristamme opit Kuun aseman yleisestä vaikutuksesta käyttäytymiseemme, kaikki tämä kuukausi etukäteen. Tulet myös tietämään, mitkä ruumiinosat / elimet ovat herkimpiä näinä päivinä.

13:19
14:14
21:28
20.7.

21.7.15:44 - Kuu Vesimiehessä:

Näiden päivien haittapuoli on energian oleminen liian yksinäistä. Sen vuoksi pidät omia ajatuksiasi ja koulutusta parempana, kuin muiden ihmisten seuraa. Äärimmäisissä tapauksissa sosiaalisten tilanteiden pelkosi tekee sinusta kylmän ja etäisen. Toiset eivät ehkä ymmärrä tapaasi käyttäytyä, mitä et vaadikaan. Olet kykenevä pitämään hauskaa itseksesi.

Jos olet kiinnostunut ajankohtaisista tapahtumista, ajattele tulevaisuuttakin, voisit esimerkiksi suunnitella työprojekteja. Positiivinen energia tarjoaa paljon ideoita. Yritä rauhoittua ja kuunnella piilotettua inspiraatiotasi.

Vesimies hallitsee nilkkoja, raajoja polvista nilkkoihin. Vältä pitkäaikaista kävelyä, retkiä, jalkojen rasittamista, hermoston stressiä. Ei suositella - jalkojen ja nivelten leikkauksia ja hoitoa, sekä aistielinten, erityisesti silmien leikkauksia.

23.7.16:24 - Kuu Kaloissa >>

23.7.16:24 - Kuu Kaloissa:

Voit odottaa energiaa mielikuvituksen alalla, mikä toimii täydellä teholla näinä päivinä. Siksi älysi saattaa joskus menettää tehonsa, tunteiden. Olet myös myötätuntoisempi kuin koskaan. Sinulla ei ole ongelmia samaistua monenlaisiin ​​ihmisiin. Kuitenkin, haittapuolena varmasti on, että unohdat usein omat pulmat ja ongelmasi.

Kuu Kaloissa antaa tällaisen energian, joka tekee sinut hyvin vieraanvaraiseksi. Mielentilasi on erittäin tarttuva, positiivisella tavalla. Käytät näitä kykyjä etenkin perheenjäsentesi parissa.

Kalat hallitsevat jalkoja ja varpaita. Sillä on myös heijastevaikutus vatsan alueella, jota säätelee vastakkainen merkki Neitsyt; joten vaivat tässä merkissä osoittavat jalkojen ongelmia ja epämuodostumia.Se tuottaa myös halun alkoholiin ja muihin päihteisiin, mikä saattaa aiheuttaa juoppohullutta. Kävele vähemmän, käytä vain mukavia kenkiä. Kehosta tulee herkempi, joten kaikki nauttimamme (alkoholi, kafeiini, ja lääkkeet) voi saada aikaan voimakkaamman vaikutuksen. 

25.7.17:53 - Kuu Oinaassa >>

25.7.17:53 - Kuu Oinaassa:

Näiden päivien energia tuo epämukavuutta. Elämä juoksee lujaa, mistä pidät, mutta toisaalta haluat heittää kaiken selän taakse ja vain rentoutua. Saattaa esiintyä dilemma, joka pitää sinut askeleen jäljessä todellisista tapahtumista.

On mahdollista, että taistelun huumassa palat loppuun ennen kuin edes huomaat sitä. Kuu Oinaassa tekee mielesi ja sielusi omistautuneeksi, mutta kykenet toipumaan mistä tahansa traumaattisesta kokemuksesta nopeasti. Nämä päivät saavat sinut innostumaan mistä tahansa uudesta.

Oinas hallitsee päätä ja sen eri elimiä - esimerkiksi silmiä. Jokainen vaiva tässä horoskooppimerkissä reagoi pään alueella, tuottaen päänsärkyä, neuralgiaa tai aivojen sairauksia. Sinun tulisi välttää vaikeaa ja stressaavaa työtä. On parempi viettää aikaa levossa.

27.7.20:24 - Kuu Härässä >>

27.7.20:24 - Kuu Härässä:

28.7.05:54 - Kolmas neljännes: tämä tarkoittaa vähenevää Kuuta, rauhoittumista ja palautumista. Nousu (puutarha) ja kehitys (ura) on hidastunut, mutta kaikki on puhdistavaa, palauttavaa ja uudistavaa.

Kuun ollessa Härässä tuntuu jännittyneitä energioita. Pidämme asioista juuri sellaisina kuin ne ovat nyt. Ihmiset, jotka yrittävät tehdä muutoksia (jopa positiivisen) tai joihin liittyy innovatiivisia mielipiteitä, tekevät sinut ahdistuneeksi.

Sinulla myös voi olla ongelmia oman identiteettisi kanssa. Tavoittelet henkilökohtaista täyttymystä materialistisessa maailmassa, vaikka se ei tee sinusta tyytyväistä.

Valtava etu näinä päivinä on positiivinen empaattinen energia, siksi muut ihmiset tuntevat olonsa hyväksi ympärilläsi.

Härkä hallitsee kaulaa, kurkkua, korvia ja takaraivon aluetta. Näiden alueiden sairauksia ovat struuma, kurkkumätä, kuristustauti ja aivohalvaus. Jokaisen merkin reagoidessa aina päinvastaisesti, koettelemukset Härän merkeissä voivat myös aiheuttaa ummetusta tai epäsäännöllisiä kuukautisia. Varo rasittamasta kurkun lihaksia, tai vilustut tai sairastut flunssaan.

30.7.00:28 - Kuu Kaksosissa >>

30.7.00:28 - Kuu Kaksosissa:

Näinä päivinä meihin vaikuttaa energia, joka saa meidät haluamaan muiden seuraa. Pidät kommunikoinnista, mutta myös kuuntelemisesta. Pystyt usein ymmärtämään ja kohtaamaan ympärilläsi olevien ihmisten tarpeet hyvin nopeasti. Nämä piirteet ovat aina tervetulleita, joten voit odottaa innolla, että olet suosittu ryhmässä.

Stressaavissa tilanteissa, meillä on tapana toimia päättämättömästi ja emme kykene täyttämään velvoitteitamme Kuun vaikutuksen alaisena. Tuntuu kuin he eivät voisi päästä eroon sisäisestä epämukavuudesta. Tuntuu kuin sielusi ja ulkomaailma olisivat taistelussa paremmuudesta.

Kaksoset hallitsevat käsivarsia ja käsiä, keuhkoja ja myös ylempiä kylkiluita, sen vuoksi koettelemukset tässä horoskooppimerkissä aiheuttavat keuhkosairauksia, keuhkokuumetta, keuhkoputkentulehdusta tai astmaa. Vietä enemmän aikaa ulkona, raittiissa ilmassa, mutta pukeudu sään mukaisesti. Älä yritä nostaa raskaita esineitä.

1.8.06:19 - Kuu Ravussa >>

1.8.06:19 - Kuu Ravussa:

Olet herkempi kuin tavallisesti, päivinä jolloin Kuu on Ravussa. Nykyisen energia on suunnattu perheeseen ja kotiin, siellä tunnet olosi mukavimmaksi. Voit omalta osaltasi kehittää miellyttävää tunnetta, jolla on myönteinen vaikutus myös muihin sukulaisiin.

Ei kannata kiintyä liikaa keneenkään, sinut saatetaan ymmärtää väärin. Veisi sinulta hyvin kauan käsitellä emotionaalista haittaa, jonka hylkääminen aiheuttaisi sinulle.

Rapu säätelee ruokatorvea, mahalaukkua, haimaa, ylempiä lohkoja maksassa, ja rintakehän tiehyitä, joten koettelemukset Ravussa tuottavat ruoansulatushäiriöitä, ilmavaivoja, yskää, nikotusta, turvotusta, hysteriaa, ja sappikiviä.  Jalkoihin kohdistuvat hoidot, samoin kuin hammashoito olisi tehokasta.

3.8.14:11 - Kuu Leijonassa >>

3.8.14:11 - Kuu Leijonassa:

4.8.14:14 - Uusi kuu: se symboloi siirtymistä uupumuksen ja uuden energian sisäänvirtaamisen välillä. Uusia ajatuksia, joille meidän täytyy antaa suunta ja olla pelkäämättä niitä, tulee myös. Hyödynnä tätä inspiraation tai jännitystä tulvaa ja tee suunnitelma.

Tämä energia tukee arvojen syntymistä ja luomista, mistä olet myöhemmin ylpeä ja toiset arvostavat sinua. Nämä päivät ovat ihanteellisia sosiaalisiin tapahtumiin tai treffeihin.

Tunteesi muita ihmisiä ja itseäsikin kohtaan ovat nyt vahvempia. Ajoittain sinä tarvitset vain kohteliaisuuden, joten kun toiset eivät puhu sinusta, et pelkää huolehtia siitä. Voit jopa tuntua itsekkäältä näinä päivinä, jos innostut maallisista kiusauksista.

Leijona hallitsee sydäntä, selkäydintä, ja aorttaa, siis hankaluudet Leijonan merkissä aiheuttavat oksentelua, pyörtyilyä, aneurysmia ja selkärangan kaarevuutta, verisuonten kalkkeutumista sekä rasitusrintakipua, verentungosta, anemiaa ja hydraemiaa. Vältä rasitusta ja stressiä. Silmien ja jalkojen hoidot olisivat tehokkaita.

6.8.00:18 - Kuu Neitsyessä >>

6.8.00:18 - Kuu Neitsyessä:

Energia näinä päivinä valitettavasti tuo meille stressiä. Itsesi laittaminen marttyyrin rooliin on tyypillistä. Käytännöllisesti katsoen olet liian huolissasi ongelmista, joita toiset kieltäytyvät käsittelemästä.

Tulemme todennäköisesti tuntemaan velvollisuudentuntoa, keskittymiskykyä ja kuria. Jos jokin ei toimi suunnitellusti, sinua selviydyt siitä itsekritiikin avulla. Masennusta ja onnettomuutta saattaa myös tulla elämääsi. Valitettavasti et voi tehdä mitään, koska sinulta puuttuu itseluottamusta, näinä aikoina.

Neitsyt hallitsee vatsan alueella, maksan alempia lohkoja, ja pernaa, eli koettelemukset Neitsyen merkissä aiheuttavat vatsakalvontulehdusta, aliravitsemusta, ja ruoansulatuskanavan nesteiden imeytymishäiriöitä, lavantautia ja umpilisäkkeen tulehdusta. Vatsaystävällinen ruokavalio on suositeltavaa. Hinnalla millä hyvänsä vältä vatsan alueen kirurgisia toimenpiteitä. Jalkojen hoidot olisivat tehokkaita.

8.8.12:31 - Kuu Vaa'assa >>

8.8.12:31 - Kuu Vaa'assa:

Näinä päivinä on tätä sosiaalista energiaa. Asia, jota kaipaat on ihailu, mutta myös jonkinlaista arvostusta muiden ihmisten taholta. Tavoitellessasi päämääriäsi, yrität mennä muiden, mutta joskus sinusta vain alitajuisesti tulee makeileva ja tunkeileva, millä voi olla todella negatiivinen vaikutus maineeseesi.

Voimme myös odottaa luovaa energiaa. Taide ja ilo kaikesta kauniista täyttää sinut. Tunnet myös olosi mukavaksi sopusointuisessa ja rauhallisessa kodissa.

Vaaka hallitsee munuaisia, lannerangan aluetta selkärangassa, vasomotorista järjestelmää ja ihoa, joten koettelemukset tässä horoskooppimerkissä aiheuttavat virtsan erityksen vähenemistä, tulehduksia virtsateissä, jotka yhdistävät munuaiset virtsarakkoon, ekseemaa ja muita ihon sairauksia. Vältä altistumista kylmälle, istumista maassa ja kivillä. Ruokavalio on erittäin tärkeä.

11.8.01:35 - Kuu Skorpionissa >>

11.8.01:35 - Kuu Skorpionissa:

12.8.18:19 - Ensimmäinen neljännes: tämä tarkoittaa kasvavaa Kuuta, edustaa oman luonteen kehittämiselle sopivaa ajanjaksoa, yksilön tavoitteiden määrittämistä ja saavuttamista. Koska kaikki kasvaa ja kehittyy.

Energia näinä päivinä on täynnä tunnetta. Siksi, me käyttäydymme usein impulsiivisesti ja mustasukkaisesti, varsinkin kun tunnemme itsemme uhatuiksi. Se voidaan ymmärtää jonkinlaisena puolustusmekanismina, joka tulee alitajunnastamme.

Sinun on vaikea hyväksyä mitä tahansa muutosta, siksi yrität välttää niitä, kun ne eivät ole välttämättömiä.

Itsepäinen energia ja vahva tahdonvoima voi, toisaalta, olla avuksi tavoitteesi saavuttamisessa. Tunnet olosi hyväksi kuin voittaja. Jos kuitenkin epävarmuutta tai haavoittuvuutta ilmenee, sinulla on taipumus olla sisäänpäinkääntynyt ja emotionaalisesti ulkopuolella.

Skorpioni hallitsee virtsaputkea, ja sukuelimiä yleensä, myös peräsuolta ja laskevaa paksusuolta, sigmasuolta, eturauhasta, ja nenän luita; joten hankaluudet Skorpionin merkissä tuottavat nenän katarria ja polyyppeja, kohdun ja munasarjojen sairauksia, eturauhasen laajuntumista, ja epäsäännöllisiä kuukautisia. Vältä tämän alueen altistumista kylmälle ja kirurgialle. Ole varovainen, tai vältä kokonaan seksiä. Ruokavalio - syö vähemmän mausteisia ja raskaita ruokia, syö vihanneksia. Raskaana olevien naisten tulisi välttää rasitusta.

13.8.13:00 - Kuu Jousimiehessä >>

13.8.13:00 - Kuu Jousimiehessä:

Näinä päivinä on rauhallista ja optimistista energiaa. Kuitenkin, saattaa tuntua että se ei voi jäädä yhteen paikkaan liian pitkäksi aikaa. Halu matkustaa ja löytää kaikkea uutta, kouluttaa itseään ja tutkia, on suuri. Energian puute ei tule vaikuttamaan urheiluun, vaikka saatat joutua käsittelemään tiettyä raskasta ja sisempää turhautumista.

Nautit kommunikoinnista. Sinä virkistät älyä toisissa, saaden heidät ajattelemaan suuria. Nämä kyvyt voivat olla erityisen hyödyllisiä töissä. Kuitenkin, on parasta ettet ole liian rehellinen ihmisiä kohtaan, näinä päivinä.

Jousimies hallitsee lantiota ja reisiä, reisiluita, suoliluun alueen valtimoita ja laskimoita, iskiashermoja; koettelemukset Jousimiehen merkissä tuottavat reumaa, ja lonkkasairauksia. On myös tunnettua, että luunmurtumat aiheutuvat tästä merkistä. Maksan puhdistusta ei suositella, kuten ei myöskään verisuonikirurgiaa. Vältä pitkäaikaista kävelyä, retkiä, jalkojen rasittamista. Älä syö rasvaisia, raskaita elintarvikkeita.

15.8.20:52 - Kuu Kauriissa >>

15.8.20:52 - Kuu Kauriissa:

Tänä aikana voit odottaa positiivista energiaa työn ja liiketoiminnan alalla. Tämä sijoainti suo meille valtavasti kurinalaisuutta, joten sääntöjen seuraaminen ei aiheuta vaivaa sinulle, eikä organisaatiollesi. Materialismin taju on nyt vahvempi kuin tunteet. Siksi tavoitteiden saavuttaminen on sinulle helpompaa. Et hermostu kritiikistä, koska sekin on sinulle etu .

Muut ihmiset saattavat valittaa, että näytät ulkopuoliselta ja ahdasmieliseltä näinä päivinä. Joka tapauksessa, et kaipaa mitään, mikä häiritsisi sinua.

Kauris hallitsee ihoa ja polvia, mutta sillä on myös heijastusvaikutuksia mahaan, jota hallitsee vastakkainen merkki Rapu. Siksi vaikeudet Kauriissa tuottavat ekseemaa ja muita ihosairauksia ja ruoansulatuskanavan häiriöitä.  Vältä rasitusta, erityisesti selkärankaan ja luihin kohdistuvaa, koska ne tulevat hauraammiksi.

18.8.00:44 - Kuu Vesimiehessä >>

18.8.00:44 - Kuu Vesimiehessä:

19.8.21:28 - Täysikuu: merkitsee kulminaatiota tai valmistumista. Näinä päivinä, aineenvaihdunta toimii hitaasti, arvet paranevat hitaasti ja me olemme uupuneita. Kuu vaikuttaa meidän mielenlaatuumme huonolla tavalla ja aiheuttaa apeutta.

Näiden päivien haittapuoli on energian oleminen liian yksinäistä. Sen vuoksi pidät omia ajatuksiasi ja koulutusta parempana, kuin muiden ihmisten seuraa. Äärimmäisissä tapauksissa sosiaalisten tilanteiden pelkosi tekee sinusta kylmän ja etäisen. Toiset eivät ehkä ymmärrä tapaasi käyttäytyä, mitä et vaadikaan. Olet kykenevä pitämään hauskaa itseksesi.

Jos olet kiinnostunut ajankohtaisista tapahtumista, ajattele tulevaisuuttakin, voisit esimerkiksi suunnitella työprojekteja. Positiivinen energia tarjoaa paljon ideoita. Yritä rauhoittua ja kuunnella piilotettua inspiraatiotasi.

Vesimies hallitsee nilkkoja, raajoja polvista nilkkoihin. Vältä pitkäaikaista kävelyä, retkiä, jalkojen rasittamista, hermoston stressiä. Ei suositella - jalkojen ja nivelten leikkauksia ja hoitoa, sekä aistielinten, erityisesti silmien leikkauksia.

20.8.01:53 - Kuu Kaloissa >>

20.8.01:53 - Kuu Kaloissa:

Voit odottaa energiaa mielikuvituksen alalla, mikä toimii täydellä teholla näinä päivinä. Siksi älysi saattaa joskus menettää tehonsa, tunteiden. Olet myös myötätuntoisempi kuin koskaan. Sinulla ei ole ongelmia samaistua monenlaisiin ​​ihmisiin. Kuitenkin, haittapuolena varmasti on, että unohdat usein omat pulmat ja ongelmasi.

Kuu Kaloissa antaa tällaisen energian, joka tekee sinut hyvin vieraanvaraiseksi. Mielentilasi on erittäin tarttuva, positiivisella tavalla. Käytät näitä kykyjä etenkin perheenjäsentesi parissa.

Kalat hallitsevat jalkoja ja varpaita. Sillä on myös heijastevaikutus vatsan alueella, jota säätelee vastakkainen merkki Neitsyt; joten vaivat tässä merkissä osoittavat jalkojen ongelmia ja epämuodostumia.Se tuottaa myös halun alkoholiin ja muihin päihteisiin, mikä saattaa aiheuttaa juoppohullutta. Kävele vähemmän, käytä vain mukavia kenkiä. Kehosta tulee herkempi, joten kaikki nauttimamme (alkoholi, kafeiini, ja lääkkeet) voi saada aikaan voimakkaamman vaikutuksen. 

22.8.02:03 - Kuu Oinaassa >>

21.7.
22.7.
23.7.
24.7.
25.7.
26.7.
27.7.
28.7.
29.7.
30.7.
31.7.
1.8.
2.8.
3.8.
4.8.
5.8.
6.8.
7.8.
8.8.
9.8.
10.8.
11.8.
12.8.
13.8.
14.8.
15.8.
16.8.
17.8.
18.8.
19.8.
20.8.
21.8.
22.8.