1 Gem RA:6H5m Dec:23°16' Tejat Prior RA:6H16m Dec:22°30' Tejat Posterior RA:6H24m Dec:22°30' Mebsuta RA:6H45m Dec:25°7' v Gem RA:6H30m Dec:20°12' tau Gem RA:7H12m Dec:30°13' theta Gem RA:6H54m Dec:33°56' Castor RA:7H36m Dec:31°51' iota Gem RA:7H27m Dec:27°46' u Gem RA:7H37m Dec:26°52' Pollux RA:7H46m Dec:27°59' kappa Gem RA:7H45m Dec:24°21' Wasat RA:7H21m Dec:21°57' Mekbuda RA:7H5m Dec:20°33' Alhena RA:6H39m Dec:16°23' lambda Gem RA:7H19m Dec:16°31' Alzirr RA:6H46m Dec:12°53'

Kaksoset Horoskooppi

Kommunikoiva ja kohtelias luonne, jolla on huumorintajua ja luovuutta

Horoskooppi 2024

kesäkuu 2024  |  heinäkuu 2024

Päivittäinen horoskooppi - Kaksoset

Hyödynnä taitosi 100-prosettisesti. Sinun ei tulisi nyt pelleillä; panosta jokaiseen asiaan täysillä. Tähtien mukaan suuria asioita tulee nyt tapahtumaan. Katso, mitä onni tuo mukanaan.

Kohtele rakastasi paremmin. Hoida kotityöt itse. Näytä, että arvostat kumppaniasi.

Jos olet ihmisten kanssa eri mieltä, kerro tämä heille, mutta pidä mielessäsi hyvät tavat.

On aika lajitella käyttämättömät vaatteet, jos kaappisi on tosi täynnä. Ole armoton tämän suhteen.

Horoskooppi huomenna >>

Kaksoset Ominaispiirteet:

Kaksosten horoskooppimerkkiin syntyneet ihmiset ovat kiinnostuneita oppimisesta, tästä syystä saattaa tuntua siltä, että heillä on perustiedot kaikista asioista, vaikkakin monet näistä tiedoista ovat hyvin pinnallisia. He rakastavat löytää uusia juttuja ja jos he löytävät jotain huomion arvoista, he kiinnittävät huomionsa siihen. He näkevät merkityksen siinä, missä muut eivät. Ei vastahakoisuus eikä muiden negatiiviset kommentit saa heitä luopumaan tutkimisen halusta ja seikkailuista. Kaksonen kuuntelee muiden väitteitä vain muodostaakseen oman mielipiteen asiasta. Muiden mielipiteet eivät ole heille niin tärkeitä ja tästä syystä he eivät tyrkytä omia ideoitaan muille. He voivat joskus vaikuttaa flegmaattisilta, mutta heidän sisällään voi asua valtava stressi.

He kärsivät yksinäisyydestä siitä syystä, että heistä tuntuu siltä, kuin kaikki valuu läpi sormien. He voivat kuitenkin samaistua helposti uusiin ihmisiin. Heillä on loistava muisti kokemusten ja ilmaisujen suhteen. He ovat hyvin vaarallisia kilpakumppaneita heidän väittelytaitojensa, hyvän muistin ja kylmien hermojen takia. Henkilökohtainen vapaus on heille kaikkein tärkein asia ja tästä syystä he tarjoavat sitä myös muille. He luovuttavat toivottomissa tilanteissa, kun on selvää, kuka on voittaja.

Kaksoset loistavat sanasodissa, mutta he välttelevät kaikkia muita riitoja. He eivät häpeile ottaa kaikkein parhaita paloja itselleen, eivätkä myöskään epäröi käyttää epäreiluja keinoja.

Kaksosten heikkous on lapsellisuus ja levottomuus, sillä he ovat epävarmoja itsestään ja he muuttavat mieltään usein. He eivät pysty uskottelemaan muita puolelleen, mutta vain kommentoivat eri tilanteita. Tästä syystä muiden täytyy kuunnella heitä ja yrittää ymmärtää heitä. He kärsivät suurista vaihteluista elämässään – parhaat tulokset he saavuttavat tähtien ollessa hyvässä asennossa. Toisaalta huonojen asentojen aikaan he vajoavat alemmuuskompleksiin.

Parisuhteessa Kaksonen on suhteellisen huono kumppani, sillä heidän tunteensa eivät ole kovin syvällisiä. Heillä on usein useita suhteita samanaikaisesti, tästä syystä he ovat hyvin suvaitsevaisia. He tarvitsevat paljon tilaa ja vapautta, joita he myös tarjoavat kumppanilleen.

Mitä töihin tulee, voimme katsoa heidän epävakautensa ja pinnallisuutensa tuloksia. Tästä syystä he eivät ole innostuneita ammateista, joissa vaaditaan paljon panostusta ja keskittymistä.