Rapu Horoskooppi 2021

Rapu on tähtimerkeistä kaikkein herkin: he ottavat jokaisen tapahtuman elämässään hyvin henkilökohtaisesti. Vuoden 2021 horoskooppi tuo ravuille samaa energiaa, mutta neuvokkuuden avulla he voivat välttää kaikkein jännittyneimpiä tilanteita, jotka voivat saada alkunsa heidän yliherkkyydestään.

Esimerkiksi keväällä 2021 työmääräsi voi olla äärimmäisen kuormittava. Mikäli et rauhoita itseäsi ja selvitä prioriteettejasi, voit palaa täysin loppuun. Rapu joutuu arvioimaan miten tärkeää työ heille on – onko se kaiken taistelun arvoista vai olisiko parempi etsiä jotain muuta.

Horoskooppisi mukaan tilanne työrintamalla kuitenkin rauhoittuu kesän tullen. Tämän vesimerkin edustajat kokevat olonsa ympäristöstään etääntyneeksi, sillä Jupiter sijaitsee tällöin kaloissa. Tässä tilanteessa läheisesi saattavat ajatella, että sinulla ei ole kaikki hyvin. Sinun kannattaa kertoa heille, että tarvitset hieman omaa aikaa itsellesi ja harrastuksillesi. Tunnet olosi loistavaksi fyysisiä aktiviteetteja harjoittaessasi; liikuntaa ja ruumiillista työtä. Liityt sosiaalisiin piireihisi jälleen, kunhan olet ensin hieman hikoillut ja käsitellyt negatiivisia tunteita aiheuttavia tilanteita.

Vuoden 2021 toisella puoliskolla suosittelemme, että pidät huolta sekä fyysisestä että psyykkisestä terveydestäsi. Saatat sairastua, mutta voit ehkäistä sitä syömällä terveellisesti, liikkumalla ja vähentämällä stressiä. Kriisitilanteessa älä epäröi pyytää apua perheeltäsi, joka on aina tukenasi.

Tänä vuonna valikoit myös ystäviäsi. Tiettyjen tilanteiden myötä joudut pohtimaan ketkä ystävistäsi tukevat ja auttavat sinua siirtymään eteenpäin elämässäsi, ja ketkä eivät. Täten ravulle tarjoutuu mahdollisuus keskittyä enemmän hyödyllisiin ihmissuhteisiin, ja kuten horoskooppisikin painottaa: elämääsi saapuu uusia ihmisiä, joiden seurassa tunnet olosi loistavaksi.

Vuoden lopun voit odottaa olevan rauhaisa. Intuitiosi on voimakkaimmillaan ja se ohjaa sinua niin selkeästi, että et voi olla kuulematta sitä. Mikäli sinusta tuntuu siltä, että jotain epäilyttävää on meneillään, siihen on todennäköisesti hyvä syy.