5.10. 2015

Astrologia ja parisuhteet

Kuten tiedämme, astrologia on tieteenala, joka kuvaa ja selittää universumin tapahtumia. Monet kulttuurit ovat historian saatossa yrittäneet selvittää tulevaisuuden tapatumia tähtien, planeettojen yms. avulla. Astrologia tutkii lähinnä maapallon (ja siellä olevan elämän) ja muiden planeettojen sekä taivaankappaleiden suhteita toisiinsa aurinkokunnassa.

Astrologia ja parisuhteet

Yleinen mielenkiinnon kohde astrologiassa on esimerkiksi Kuu ja siihen liittyvät luonnonilmiöt (kuten hyökyaallot), mutta Kuu vaikuttaa myös ihmisten psyykeeseen ja ihmissuhteisiin. Kun on kyse ihmissuhteista, vaikutukset ovat monimutkaisempia.

On olemassa paljon tekijöitä, jotka vaikuttavat ihmisten välisiin suhteisiin - oli kyse sitten parisuhteesta, ystävyydestä tai työkavereista. Siksi onkin selvää, ettei astrologia itsessään voi määritellä niitä täydellisesti. Mutta planeettojen asentojen ja muiden tekijöiden avulla se voi luoda olettamuksensa. Horoskooppien ja tähtien ansiosta voimme esimerkiksi määrittää kahden ihmisen välisen suhteen suunnan ja heidän perspektiivinsä tulevaisuuden varalta, jos tiedämme heidän horoskooppimerkkinsä. Esimerkiksi tiedämme, että jos Venus on huonossa asennossa, härkä horoskooppimerkin omaavilla on taipumusta aggressioon ja siksi heidän kanssaan voi olla vaikea tulla toimeen.

Yksi suurimmista tekijöistä, joka vaikuttaa ihmissuhteisiimme, on genetiikka. Pidimme siitä tai emme, meillä on tietynlaisia tietoja koodattuna geeneihimme. Nämä seikat eivät vaikuta ainoastaan fyysistä olemustamme, mutta myös käytöstämme. Evoluution takia meillä on tietynlainen modernien ihmissuhteiden malli (vaikkakin aiemmin se oli erilainen). Jos tarvittavat tekijät osuvat kohdalle samaan aikaan, ihmissuhde voi poiketa tästä normaalista mallista ja silloin kumpikaan ei ole onnellinen. Käytännössä se tarkoittaa sitä, etteivät he käyttäydy, kuten heidän geneettisiin tietoihinsa on kirjattu. Silloin astrologia ja horoskoopit voivat astua kuvioon. Näin henkilöt voivat saada ohjeita ja neuvoja, kuinka käyttäytyä tietynlaisissa tilanteissa, jotta ihmissuhteet pysyisivät harmoniassa.

Horoskoopit auttavat sinua ymmärtämään perusperjaatteet siitä, kuinka määrittää, ennustaa ja ymmärtää muita ihmisiä heidän kohtalonsa perusteella, joka määrittyy planeettojen asennoista. Lisäksi horoskoopit auttavat sinua valitsemaan sopivan kumppanin. Mutta ensin sinun tulee ymmärtää itseäsi. Aseta itsellesi tavoitteet, joiden toteuttaminen saa sinut tyytyväiseksi ja keskity niihin. Jos et ole onnellinen, niin eivät myöskään ympäröivät ihmiset voi olla onnellisia. Tiivistettynä jos haluat elää harmonisessa parisuhteessa ja haluat hyötyä jokaisesta vastaantulevasta mahdollisuudesta, tulee sinun ensin tietää mitä haluat muuttaa ja saavuttaa. Silloin astrologia voi olla avuksi.