Jousimies Horoskooppi 2023

Tämän tulimerkin edustajille vuosi 2023 merkitsee keskittymistä ihmissuhteisiin. Älä vaivu epätoivoon vaikka sinusta tuntuisi, ettet ole onnistunut suhteissa kovin hyvin viime vuosina. Planeettojen asema tänä vuonna kannustaa työstämään suhteitasi muihin ja myös itseesi. Horoskooppi 2023 ennustaa Jousimiehelle suuria muutoksia, joten on suuri todennäköisyys, että onni vihdoin hymyilee ja kaikki kääntyy parempaan suuntaan.

Aloitat vuoden 2023 vakaasti päättäneenä, että keskityt työskentelemään itsesi kanssa. Alat katsoa itseäsi eri tavalla ja otat askeleen oikeaan suuntaan. Teet henkilökohtaiseen elämääsi muutoksia, joita et ole pystynyt aloittamaan kuukausiin. Tämä ajanjakso sujuu erinomaisesti, joten kokeile uutta hiustyyliä, uudista vaatekaappisi tai aloita terveellisemmät ruokailutottumukset.

Vuoden ensimmäisellä puoliskolla tunnet kaipuuta seurusteluun ja haluat avautua uusille kokemuksille. Tänä aikana olet hyvin empaattinen ja tulet suosituksi ystäviesi keskuudessa. Sinun on helppoa ottaa yhteyttä muihin ihmisiin. Voit odottaa jonkun uuden ihmisen alkavan kaivata seuraasi - ehkä hän on sielunkumppanisi.

Positiivisesta energiasta tulee liikkeellepaneva voimasi ja se moninkertaistaa optimismisi. Olet motivoitunut voittamaan haasteet ja sinussa herää halu kilpailla. Työsi sujuvat erinomaisesti, joten sinulla on paljon aikaa harrastuksillesi. Älä pelkää kokeilla uutta urheilulajia, jossa monet uudet ystävät odottavat sinua.

Loppuvuodesta Marsin aseman vuoksi Jousimiehen tulielementti herää eloon. Se merkitsee intohimoa ja seikkailunhalua. Voitat suurimman pelkosi – olipa kyse korkeiden paikkojen kammosta tai yksinäisyyden pelosta. Kerää itsellesi talteen tätä rohkeutta, jota tämä aika tuo mukanaan ja jatka samaan malliin. Kun pystyt voittamaan itsesi, koet todellisen seikkailun.

Vuoden 2023 lopulla sinua odottavat ratkaisemattomat kysymykset urastasi. Se ei kuitenkaan ole mitään vakavaa, mutta hengähdä hetki ja mieti päätöksiäsi huolellisesti. Älä myöskään välttele sukulaisvierailuja, sillä ne tulevat ylittämään odotuksesi. Tämän vuoden viimeiset hetket ovat täynnä harmoniaa ja rauhaa.