Jousimies elokuu Horoskooppi 2023

Määrätietoinen, energinen, täynnä halua ja valmis ponnisteluun

Elokuu tuo Jousimiehissä esiin seksuaalista energiaa ja intohimoa, joiden heidän on annettava tuulettua. Parasta, mitä voit tehdä, on lähteä lomalle ulkomaille, jossa voit sammuttaa sen ja antaa halujesi viedä sinua. Voit odottaa uskomattomia eroottisia kokemuksia, sillä haluat tutkia uusia seksuaalisuuden alueita, jotka avautuvat sinussa tässä kuussa. Voit käyttää tätä intohimoista energiaa myös muilla elämän alueilla, sillä se on myös luovaa energiaa. Ehkä voisit ilmoittautua keramiikka- tai piirustustunnille ja toteuttaa fantasiasi.

Elokuussa Sagittariuses ei voi lopettaa ajattelua vapaudesta ja matkustamisesta. Voit nauttia sekä päiväretkistä että ulkomailla oleskelusta. Tällä kertaa sinun pitäisi kuitenkin yrittää päästä pois hotellin mukavuusalueelta ja rannalta ja tutustua tuntemattomaan paikkaan. Epäilemättä et tule katumaan sitä.
Tämä kuukausi on hyvä tilaisuus ajatella elämäntapaa. On varmasti paljon parannettavaa. Yritä sisällyttää ruokavalioon enemmän vihanneksia ja hedelmiä ja vähentää makeisten kulutusta.

Jousimies syyskuu >>


Aurinko Leijonassa
23.7.04:41 - 23.8.11:50
e
23.7.
Aurinko Neitsyessä
23.8.12:50 - 23.9.09:38
f
23.8.

Tämä ajanjakso antaa sinulle suuren määrän luovaa voimaa ja myös johtamiskykyjä. Sinulle ei ole ongelma ottaa enemmän vastuuta, olla johtaja tai antaa käskyjä. Voit hyvin tässä asemassa näytät siltä muille. Saatat myös tuntea tarvetta varallisuuteen, sekä aineelliseen että henkiseen. Joka tapauksessa, tämä kaikki ajaa sinua eteenpäin saavuttamaan unelmiasi.

Et pysty vastustamaan hermostuneisuutta tässä jaksossa. Saatat tuntea hieman hitaammin, epävarmemmin ja toiset saattavat huomata sen. Yrität olla siisti ja järjestelmällinen työskennellessäsi, enemmän kuin koskaan, koska pelkäät mahdollisia esteitä ja yrität välttää niitä. Voit itse ymmärtää tällä kaudella työskentelemällä manuaalisesti. Taitavat kätesi vapauttavat sinut.

Venus Leijonassa
5.6.16:45 - 9.10.04:03
e
5.6.

Tänä aikana ihmisillä on taipumus käyttäytyä teatraalisemmin kuin tavallisesti, varsinkin mitä tulee rakkauteen ja suhteisiin. Nautit vastakkaisen sukupuolen huomiosta, koska se stimuloi egoasi. Rakkautesi voi olla hyvin rehellistä ja romanttista tänä aikana, varsinkin kun rakastut johonkuhun joka ihailee sinua. Toisaalta, suhteen katkeaminen voi olla kova kokemus nyt.

Merkurius Neitsyessä
29.7.00:20 - 5.10.02:57
f
29.7.

Onnistut käsitellessäsi ongelmia tässä jaksossa. Osaat analysoida kaiken tarkasti ja saada päätöksen nopeasti. Se on suuri ajanjakso kaikenlaisille ​​asiantuntijoille. Lisäksi keskustelusi koskevat ehkä usein terveyttä. Kiinnostuksesi tällä alueella tulee olemaan kovaa.

Mars Neitsyessä
10.7.14:16 - 27.8.15:55
f
10.7.
Mars Vaa'assa
27.8.16:55 - 12.10.06:39
g
27.8.

Tämän jakson aikana on varmasti kätevä laittaa energiasi työhön, koska tunteesi ovat turrat. Suhteisiin liittyvät kysymykset voivat tuntua naurettavalta, eikä suinkaan mielenkiintoiselta mielestäsi. Työsi todella tyydyttää sinua, vaikkakin jos joku yrittää estää suoritustasi, mikä aiheuttaa sinulle painetta, voit arvostella paljon ja sitten alkaa krantuksi.

Tänä aikana voit odottaa olevasi järkevä ja kylmä. Sisälläsi ei ole mitään vihaa, intohimoa tai jännitystä. Ainoa asia, joka voisi olla häiritsevä on tunne epäoikeudenmukaisuudesta; tässä tapauksessa olet valmis taistelemaan oikean asian puolesta epäröimättä. Oma tavoitteesi ja perusteellinen asenne ovat varmasti hyödyllisiä uralla.