15.10. 2023

Kaksoisliekki

Jokaisella on mahdollisuus elämänsä aikana tavata kaksoisliekkinsä. Tämä sekoitetaan usein sielunkumppani suhteeseen. Sielunkumppani saapuu elämäämme tukeakseen ja liittyäkseen matkallemme. Kaksoisliekin tapaaminen taas aiheuttaa radikaaleja muutoksia elämään. Se pitelee puolestamme peiliä jotta voimme ymmärtää paremmin omia halujamme, voimiamme ja heikkouksiamme.

Kaksoisliekki

Sielunkumppani ja kaksoisliekki ovat molemmat henkisiä yhteyksiä, mutta ne esiintyvät eritavalla. On uskottu, että meillä on maailmassa useita sielunkumppaneita, mutta kaksoisliekki on vain yksi ruummiillistuma. Se on yhden sielun jakamista kahdeksi, joista molemmista tulee kokonainen omillaan.

Mikäli olet kokenut kohtaamisen joka tuntui samalta kuin olisit tavannut hänet aiemminkin tai tunnet rakkauta ensisilmäyksellä oli se todennäköisesti kaksoisliekkisi. Tälläisessä suhteessa olevat jakavat intensiivisen yhteyden ja selvästi havaitsevat toistensa energian, silloinkin kun eivät ole fyysisesti yhdessä. Tämä yhteys tapaa olla intensiivisempi kaikilta näkökannoilta. Valitettavasti kuitenkin, jopa negatiivisesti siitä voi helposti tulla tuhoisa. Kuitenkin parisuhteen tuoma vaikutus on aina kestävä, sillä se sisältää korkean tason fyysistä ja henkistä intimiyttä, joka muuttaa molempia. Ero tuo kivuliaan menetyksen, kipuilua menetetyn sielunpalan vuoksi.

Astrologia auttaa meitä päättämään onko joku kaksoisliekkimme. Usein pari on syntynyt saman tähtimerkin ja elementin alla, joka selittää jaettuja piirteitä. Joissakin tapauksissa heillä voi olla jopa sama syntymäpäivä. Tämä ei kuitenkaan ole sääntö ja he voivat jakaa toisen planeetan sijainnin tai kuun solmukohdan horoskoopissaan.

Yksi yleisimmistä harhaluuloista kaksoisliekkien kohdalla on se, että he olisivat aina romanttisessa suhteessa. Usein ihmissuhteet voivat olla myös platonisia, perhesuhteita tai ystävyyssuhteita. Kuitenkin, se on aina syvä, henkinen yhteys joka ei ole verrattavissa muihin.