1.2. 2021

Kiinalainen uusivuosi 2021

Kalenterimme mukaan kiinalainen uusivuosi eli kuun uusivuosi alkaa myöhemmin kuin kalinaattorit normaalisti viittasivat.Gregoriaaninen kalenteri on yksi aurinkokonter kalenterista, eikä se ole sidottu kuun vaiheeseen; karkausvuotta lukuun ottamatta jokaisella vuosilla on kiinteä pituus.Sen sijaan kiinalaisen uudenvuoden alku on vaihteleva ja vaihtelee 21.1.–20.2.
Kuun uusi vuosi määritetään tähtitieteellisesti, ja se tapahtuu toisen uuden kuun kanssa talvipäivänseisauksen jälkeen ja perustuu kuun kiertokulkujen havainnointiin.Kuun kalenteri on melko samanlainen kuin aurinkomme; sillä on myös 12 kuukautta, mutta vain 354 päivää.11 päivän ero saa kiinalaisen uudenvuoden siirtymään 11 päivää eteenpäin.Siksi tässä kalenterissa ei ole "talvikuukausia" tai "kesäkuukausia"; jokainen kuukausi voi olla missä tahansa vuodenaikana.
Vuonna 2021 alkuvuosi osuu 12. helmikuuta, ja se on metallisen Buffalon vuosi.Tämä vuosi tulee olemaan haastavampi uran kannalta, se on vaativampi, mutta et menetä palkintoa kovan työn jälkeen.Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2021 on ihanteellinen kokonaisparannukseen.Siitä tulee ahkeruuden vuosi. Kaikkiin edellisen muutosvuoden aiheuttamiin ongelmiin olisi puututtava.

Kiinalainen uusivuosi 2021