Neitsyt Horoskooppi 2020

Jupiterin ja Saturnuksen asemasta johtuen, neitsyen horoskooppi 2020 tuo heille yksinäisen ajanjakson, pääasiassa muutaman ensimmäisen kuukauden aikana. Tämän maallisen merkin omaavat, joita Merkurius pitävät todella paljon järjestyksestä. Tästä syystä he ovat hyvin käytännöllisiä, mikä yleensä tuo heille menestystä uralla. Heidän keskittymisensä yksityiskohtiin estää heitä kuitenkin näkemästä asiat laajemmasta näkökulmasta, ja se on usein heidän kompastuskivensä.

Kuten mainittiin, vuoden 2020 aikaisina kuukausina, neitsyt eristää itsensä lähes kokonaan ystävistään ja perheestään. Sinusta tuntuu, että ympärilläsi ei ole ketään johon voit luottaa, joten vietät todennäköisesti useita tunteja analysoiden negatiivisia tunteitasi, mikä vain syventää kärsimystäsi. Ole tietoinen, että olet tarpeeksi vahva kääntämään tilanteen ympäri. Loppujen lopuksi, kukaan muu ei tee sitä sinun puolestasi.

Kevään saapuessa horoskooppisi paranee ja pystyt taa näyttämään ympärilläsi oleveille ihmisille parasta itseäsi. Jos jokin asia suhteissasi perheeseen, ystäviin sekä myös kumppaniisi, ei toimi, ratkaiset sen rauhallisesti ja sen ansiosta pystyt siirtymään eteenpäin. Kiitos aikaisemman yksinäisyytesi, arvostat todella heidän läsnäoloaan, joten et anna sinun ennakkoluulojesi vaikuttaa uudelleen löytämääsi harmoniaan millään tavalla.

Kesä 2020 tuo sinulle valtavan energia-aallon, joka on parasta käyttää fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiisi. Neitsyellä on myös täydellinen mahdollisuus aloittaa säännöllinen liikunta tai miettiä ruokavaliotaan. Jos työn takia ei jää paljon vapaa-aikaa, valitse harrastuksia, jotka ovat tehokkaita, kuten tabata tai HIIT.

Syys- ja talvikuukausien aikana horoskooppisi keskittyy jälleen uraasi. Kykysi tunnistaa ja korjata jopa pienimmätkin virheet ja suorittaa kaikki tehtävät täydellisesti, tuo sinulle ihailua sekä työkavereiltasi että esimiehiltäsi, mikä saattaa johtaa palkankorotukseen. Yhdenkään neitsyen ei pitäisi kuitenkaan unohtaa perhettään tai kumppaniaan. Osoita rakkaillesi, että välität heistä; koska jos et tee niin, vanhat konfliktit, jotka erottivat sinut heistä vuoden alussa saattavat nousta uudelleen esille.