1.6. 2018

Syöminen astrologian ja kuukalenterin mukaisesti

Unohda turhanpäiväiset laihutuskuurit, ylläpidä normaali paino, ja pudota sitä kohtuullisesti kuukalenterin avulla.

Syöminen astrologian ja kuukalenterin mukaisesti

Kuukalenteri perustuu perinteiseen astrologiaan. Planeettojen, mukaan lukien Kuun asennot eivät ainoastaan vaikuta meidän mieleen ja tunteisiin. Kuun vaiheet vaikuttavat luonnollisiin prosesseihin, mukaan lukien ihmis elimistöön. Jos opimme käyttäytymään ja syömään astrologian kuvioiden mukaisesti, meidän kehomme ei ainoastaan hyödy siitä. Jopa solujen uusiutuminen ja aineenvaihdunta tehostuu, mikä puolestaan edesauttaa kalorien palamista.

Kuun vaiheiden seuraaminen johtaa menestykseen. Kaikista tärkeintä on tietää täydenkuun ja uuden kuun ajoista, joista voi helposti päätellä milloin on kasvavan Kuun ja vähenevän Kuun aika - tutkimme tarkemmin näitä neljää perusvaihetta. Yksityiskohtaisia ja tarkkoja tietoja, kuten täsmällisiä aikoja, voit nähdä Kuukalenterissa.

1. Uusi kuu

Tämän Kuun vaiheen aikana kalorit palavat nopeimmin, kehon myrkyn poisto kyky on myös parhaimmillaan. Siitä johtuen se on ihanteellinen aika aloittaa järkevä ruokavalio. Erityisesti tänä päivänä (ei ainoastaan silloin), sinun pitäisi juoda tarpeeksi vettä. Olisi tärkeä juoda ainakin kaksi litraa makeuttamatonta nestettä päivässä (vettä, sitruunavettä tai makeuttamatonta teetä).

2. Ensimmäinen neljännes (kasvava Kuu)

Tämä Kuun vaihe on hankalin meille, sillä lisäkalorit varastoituu helpommin ja paino tahtoo nousta. On tärkeätä seurata energiansaantia.

On parasta välttää makeita, rasvaisia ja friteerattuja ruokia. Savustetut lihatkaan eivät ole hyväksi tänä ajanjaksona. Syö vihanneksia (miten vain valmistettuja), hedelmiä, pähkinöitä, palkohedelmiä, soijatuotteita, vähärasvaista lihaa (kana, kala), puuroa, kokojyväleipää ja maitotuotteita (mutta vältä limaa tuottavia tuotteita).

3. Täysikuu

Täysikuu voi olla taianomainen, mutta ei ole hyväksi terveydelle. Yleisiä ongelmia ovat univaikeudet, väsymys sekä hermostuneisuus ja ärtyneisyys. Kehomme varastoi vettä ja esimerkiksi vammat paranevat hitaammin tämän jakson aikana.

Ottaen huomioon sen että elimistömme on täynnä negatiivisia vaikutuksia, ruokavaliomme pitäisi olla kohtuullinen. On parasta välttää energiarikkaita ruokia - jotka sisältävät paljon rasvaa tai sokeria. On hyvä syödä vihannes- tai hedelmäsalaatteja, tai smoothieita. Muutamat asiantuntijat jopa suosittelevat vähintään 8 tunnin paastoa ennen täyttäkuuta.

4. Viimeinen neljännes (vähenevä Kuu)

Tässä vaiheessa saamme uuden energia puuskan. Aineenvaihdunta toimii täydellä teholla, kuten ruuansulatuskin ja kaiken lisäksi tunnemme urheilun halua. Vaikka et suunnittele painon pudottamista, vaan sen pitämisenä samana, nyt voit syödä vähemmänkin terveellisesti (mutta kohtuus kaikessa, se ei tarkoita että voit syödä koko suklaan kerrallaan!) Uuden Kuun lähestyessä kehon myrkkyjen poisto kyky lisääntyy. Siitä johtuen painon pudotus on helpompaa.

On parasta välttää rasvaisia ruokia, joissa on paljon tyydyttyneitä rasvoja, sekä sokerin syöntiä. Suositeltavaa on syödä ruokia jotka ovat täynnä kuitua ja hyviä ravintoaineita - vihanneksia, palkokasveja ja hedelmiä. Vähärasvainen liha on myös hyväksi.