Rapu syyskuu Horoskooppi 2023

Tunteellinen ja herkästi reagoiva luonne, ailahtelevainen ja pidättyväinen

Syyskuu on kuukausi, jolloin Rapu tuntee tarpeen olla yhteydessä johonkuhun, joko läheisten ystävien tai kumppaninsa kanssa. Tulet kaipaamaan halausta, läheisyyttä ja vakuutusta siitä, että sinua rakastetaan. Tämän tarpeen ei kuitenkaan pitäisi takertua sinuun ja olisi parempi työskennellä itsensä rakastamisen eteen. Tänä aikana tärkeintä on vakuuttaa itselleen, että sinulla on oma arvosi ja tehdä asiat niin kuin sinusta tuntuu. Tulet sulkeutumaan ja meditoimaan tässä kuussa, älä odota suuria muutoksia. Sisäisen rauhan löytämisen pitäisi olla tärkeintä.

Syyskuussa kuu vaikuttaa eniten syöpiin. Sinä yleensä perustat toimintasi tunteisiin, ja se jopa voimistuu nyt. Tunnet suurta tarvetta huolehtia. Ole kuitenkin varovainen, ettet saa liian emotionaalisesti kiinni jollekin, koska mahdollinen hylkääminen voi rikkoa sydämesi.
Se ei ole helppoa työssä. Jos ilmenee ongelma, vetäytyt mieluummin kuin kohtaat tilanteen. Ymmärtämisen sijaan kollegasi katsovat sinua alas, ja he eivät epäröi käyttää piikkiä.

Rapu lokakuu >>


Aurinko Neitsyessä
23.8.11:51 - 23.9.09:38
f
23.8.
Aurinko Vaa'assa
23.9.10:38 - 23.10.19:10
g
23.9.

Et pysty vastustamaan hermostuneisuutta tässä jaksossa. Saatat tuntea hieman hitaammin, epävarmemmin ja toiset saattavat huomata sen. Yrität olla siisti ja järjestelmällinen työskennellessäsi, enemmän kuin koskaan, koska pelkäät mahdollisia esteitä ja yrität välttää niitä. Voit itse ymmärtää tällä kaudella työskentelemällä manuaalisesti. Taitavat kätesi vapauttavat sinut.

Tämä ajanjakso on sinulle melko vakava. Ajattelet sekä tekojasi että käyttäytymistäsi paljon, joissain tapauksissa saatat jopa näyttää päättämättömältä tai liian hitaalta. Joka tapauksessa, arvostat epäilyksettä taidetta ja kaikenlaisia hengellisiä kokemuksia. Lisäksi, kävely luonnossa voisi rikastuttaa sinua. Jos haluat kokea itseoivalluksen, sinun pitäisi olla yksin. Se on näet ainoa tapa järjestää ajatuksia ja tuntea olonsa turvalliseksi ja tyytyväiseksi.

Venus Leijonassa
5.6.16:45 - 9.10.04:03
e
5.6.

Tänä aikana ihmisillä on taipumus käyttäytyä teatraalisemmin kuin tavallisesti, varsinkin mitä tulee rakkauteen ja suhteisiin. Nautit vastakkaisen sukupuolen huomiosta, koska se stimuloi egoasi. Rakkautesi voi olla hyvin rehellistä ja romanttista tänä aikana, varsinkin kun rakastut johonkuhun joka ihailee sinua. Toisaalta, suhteen katkeaminen voi olla kova kokemus nyt.

Merkurius Neitsyessä
29.7.00:21 - 5.10.02:56
f
29.7.

Onnistut käsitellessäsi ongelmia tässä jaksossa. Osaat analysoida kaiken tarkasti ja saada päätöksen nopeasti. Se on suuri ajanjakso kaikenlaisille ​​asiantuntijoille. Lisäksi keskustelusi koskevat ehkä usein terveyttä. Kiinnostuksesi tällä alueella tulee olemaan kovaa.

Mars Vaa'assa
27.8.15:58 - 12.10.06:40
g
27.8.

Tänä aikana voit odottaa olevasi järkevä ja kylmä. Sisälläsi ei ole mitään vihaa, intohimoa tai jännitystä. Ainoa asia, joka voisi olla häiritsevä on tunne epäoikeudenmukaisuudesta; tässä tapauksessa olet valmis taistelemaan oikean asian puolesta epäröimättä. Oma tavoitteesi ja perusteellinen asenne ovat varmasti hyödyllisiä uralla.