Leijona syyskuu Horoskooppi 2023

Leijona on avoin ja rohkea, täynnä itseluottamusta ja itsevarmuutta

Syyskuu ja tuleva kouluvuoden alku ovat Leijonalle hyvin rauhallisia. Tämän kuun aikana paljastuu musiikillinen lahjakkuus, jota kannattaa ehdottomasti alkaa kehittää. Yritä ilmoittautua musiikkikurssille, kuten laulamaan tai soittamaan soitinta; voit laajentaa näköaloja ja tyydyttää luovaa puoltasi. Tässä kuussa myös kulinaariset taitosi heräävät ja alat kokeilla erilaisia reseptejä. Mutta vältä makeita ruokia, koska kehosi on altis ylipainolle. On parempi kiinnittää huomiota riittävään vihannesten saantiin ja veden juontiin.

Syyskuu antaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden hyödyntää aurinkoisia päiviä matkustaa vähän. Valita hyvä yritys, matka, koska se voi olla viimeinen mahdollisuus matkustaa ulkomaille tänä vuonna, joten sinun pitäisi ehdottomasti ei epäröi, koska se antaa sinulle paljon henkistä energiaa koko vuoden.
Myös Leot pystyä käsittelemään stressiä päivän syyskuuta hyvin, ja siksi he voivat tukea heidän koko perhe, kun he tarvitsevat sitä eniten, ja siellä on vielä runsaasti energiaa jäljellä omaa toimintaansa. Yritä tehdä asioita, joita olet lykännyt pitkään aikaan. Olet askeleen edellä muita.

Leijona lokakuu >>


Aurinko Neitsyessä
23.8.11:51 - 23.9.09:38
f
23.8.
Aurinko Vaa'assa
23.9.10:38 - 23.10.19:10
g
23.9.

Et pysty vastustamaan hermostuneisuutta tässä jaksossa. Saatat tuntea hieman hitaammin, epävarmemmin ja toiset saattavat huomata sen. Yrität olla siisti ja järjestelmällinen työskennellessäsi, enemmän kuin koskaan, koska pelkäät mahdollisia esteitä ja yrität välttää niitä. Voit itse ymmärtää tällä kaudella työskentelemällä manuaalisesti. Taitavat kätesi vapauttavat sinut.

Tämä ajanjakso on sinulle melko vakava. Ajattelet sekä tekojasi että käyttäytymistäsi paljon, joissain tapauksissa saatat jopa näyttää päättämättömältä tai liian hitaalta. Joka tapauksessa, arvostat epäilyksettä taidetta ja kaikenlaisia hengellisiä kokemuksia. Lisäksi, kävely luonnossa voisi rikastuttaa sinua. Jos haluat kokea itseoivalluksen, sinun pitäisi olla yksin. Se on näet ainoa tapa järjestää ajatuksia ja tuntea olonsa turvalliseksi ja tyytyväiseksi.

Venus Leijonassa
5.6.16:45 - 9.10.04:03
e
5.6.

Tänä aikana ihmisillä on taipumus käyttäytyä teatraalisemmin kuin tavallisesti, varsinkin mitä tulee rakkauteen ja suhteisiin. Nautit vastakkaisen sukupuolen huomiosta, koska se stimuloi egoasi. Rakkautesi voi olla hyvin rehellistä ja romanttista tänä aikana, varsinkin kun rakastut johonkuhun joka ihailee sinua. Toisaalta, suhteen katkeaminen voi olla kova kokemus nyt.

Merkurius Neitsyessä
29.7.00:21 - 5.10.02:56
f
29.7.

Onnistut käsitellessäsi ongelmia tässä jaksossa. Osaat analysoida kaiken tarkasti ja saada päätöksen nopeasti. Se on suuri ajanjakso kaikenlaisille ​​asiantuntijoille. Lisäksi keskustelusi koskevat ehkä usein terveyttä. Kiinnostuksesi tällä alueella tulee olemaan kovaa.

Mars Vaa'assa
27.8.15:58 - 12.10.06:40
g
27.8.

Tänä aikana voit odottaa olevasi järkevä ja kylmä. Sisälläsi ei ole mitään vihaa, intohimoa tai jännitystä. Ainoa asia, joka voisi olla häiritsevä on tunne epäoikeudenmukaisuudesta; tässä tapauksessa olet valmis taistelemaan oikean asian puolesta epäröimättä. Oma tavoitteesi ja perusteellinen asenne ovat varmasti hyödyllisiä uralla.