Kauris syyskuu Horoskooppi 2023

Konservatiiviset merkit ovat käytännöllisiä, varovaisia, sitkeitä ja vakavia

Syyskuun aikana sinulle kasaantuu paljon työtä ja velvollisuuksia. Kuun alussa aikaansaamattomuus ottaa vallan. Ajanhallintasi on melko huonoa, etkä onnistu tekemään useimpia suunnittelemiasi asioita. On aika alkaa miettiä tehokkuuttasi ja prioriteettejasi, koska alat menettää käsityksen siitä, mitä todella haluat. Puhu jollekin läheiselle, johon luotat ja yrittäkää selvittää se yhdessä. Tänä aikana olet altis ruoansulatuskanavan ongelmille. Paras tapa välttää niitä on olla syömättä mausteista ruoka ja noudattaa tasapainoista ruokavaliota.

Syyskuun saapuminen aiheuttaa monia huolia Kaurisille. Sinulla on taipumus ottaa vastuuta muiden ihmisten velvollisuuksia, joten et luultavasti tiedä mitä tehdä ensimmäinen, ja voit siirtää tehtäviä loputtomiin. Yritä pysähtyä hetkeksi ja priorisoida, koska nämä lykätyt vastuut voivat tarttua sinuun kaikki kerralla tulevina päivinä.
Saturnus aiheuttaa myös todennäköisesti paluun menneisyyteen ajatuksissasi. Melankoliaa unohdetuista ystävyyssuhteista tai entisistä kumppaneista tulee todennäköisesti. Yritä olla periksi tällaisia ajatuksia ja sen sijaan katsoa eteenpäin.

Kauris lokakuu >>


Aurinko Neitsyessä
23.8.11:51 - 23.9.09:38
f
23.8.
Aurinko Vaa'assa
23.9.10:38 - 23.10.19:10
g
23.9.

Et pysty vastustamaan hermostuneisuutta tässä jaksossa. Saatat tuntea hieman hitaammin, epävarmemmin ja toiset saattavat huomata sen. Yrität olla siisti ja järjestelmällinen työskennellessäsi, enemmän kuin koskaan, koska pelkäät mahdollisia esteitä ja yrität välttää niitä. Voit itse ymmärtää tällä kaudella työskentelemällä manuaalisesti. Taitavat kätesi vapauttavat sinut.

Tämä ajanjakso on sinulle melko vakava. Ajattelet sekä tekojasi että käyttäytymistäsi paljon, joissain tapauksissa saatat jopa näyttää päättämättömältä tai liian hitaalta. Joka tapauksessa, arvostat epäilyksettä taidetta ja kaikenlaisia hengellisiä kokemuksia. Lisäksi, kävely luonnossa voisi rikastuttaa sinua. Jos haluat kokea itseoivalluksen, sinun pitäisi olla yksin. Se on näet ainoa tapa järjestää ajatuksia ja tuntea olonsa turvalliseksi ja tyytyväiseksi.

Venus Leijonassa
5.6.16:45 - 9.10.04:03
e
5.6.

Tänä aikana ihmisillä on taipumus käyttäytyä teatraalisemmin kuin tavallisesti, varsinkin mitä tulee rakkauteen ja suhteisiin. Nautit vastakkaisen sukupuolen huomiosta, koska se stimuloi egoasi. Rakkautesi voi olla hyvin rehellistä ja romanttista tänä aikana, varsinkin kun rakastut johonkuhun joka ihailee sinua. Toisaalta, suhteen katkeaminen voi olla kova kokemus nyt.

Merkurius Neitsyessä
29.7.00:21 - 5.10.02:56
f
29.7.

Onnistut käsitellessäsi ongelmia tässä jaksossa. Osaat analysoida kaiken tarkasti ja saada päätöksen nopeasti. Se on suuri ajanjakso kaikenlaisille ​​asiantuntijoille. Lisäksi keskustelusi koskevat ehkä usein terveyttä. Kiinnostuksesi tällä alueella tulee olemaan kovaa.

Mars Vaa'assa
27.8.15:58 - 12.10.06:40
g
27.8.

Tänä aikana voit odottaa olevasi järkevä ja kylmä. Sisälläsi ei ole mitään vihaa, intohimoa tai jännitystä. Ainoa asia, joka voisi olla häiritsevä on tunne epäoikeudenmukaisuudesta; tässä tapauksessa olet valmis taistelemaan oikean asian puolesta epäröimättä. Oma tavoitteesi ja perusteellinen asenne ovat varmasti hyödyllisiä uralla.